On ima najmanji penis koji sam ikada videla. Pomozite mi, kako da bezbolno raskinem sa njim?

Dvadesetosmogodišnja Jelena J. iz Gornjeg Milanovca traži našu, ali i vašu pomoć. Budite slobodni da je posavetujete u komentarima ispod teksta.

foto: pixabay.com

Pre nekoliko nedelja na jednoj žurci upoznala sam najboljeg prijatelja jednog kolege. Dopao mi se, dopala sam se i ja njemu i od tada smo počeli da izlazimo. Sastančili smo satima, razgovarali na sve teme - divan je, zabavan, dopadaju nam se iste stvari, ista muzika, iste knjige, ma toliko toga imamo zajednčikog. Sve je išlo kako treba do prvog seksa. On ima najmanji penis koji sam ikada videla!

Menjali smo poze, ali ja nisam apsolutno osetila ni kada je ušao u mene, ni u jednom položaju, ništa!  Na kraju je izgubio erekciju i nije ni svršio.

Iskreno, delovalo mi je da je pod stresom, kao da je svestan svog problema.

Posle toga sam mnogo razmišljala. Nažalost, izgubila sam svaku želju da ponovo imamo seks. Veličina njegovog penisa u kombinaciji sa nedostatkom tehnika kojima je mogao to da nadomesti je za mene deal braker… On je jutros nastavio da mi šalje poruke da se vidimo ovih dana, ali ja ne znam kako da ga izbegnem. S jedne strane se osećam jako ružno što ga odbijam zbog nečega što on nije mogao da bira, ali s druge sam sigurna da mi to ne treba u životu.

Kako da rešim ovu situaciju?

Foto: Profimedia/Alamy

Odgovor:

To što se tebi nije dopao seks sa njim, ne znači da nekoj ženi neće, prema tome ne osećaj se odgovornom da moraš da ga zaštitiš. Ako je u pitanju nešto sa čim se suočava često, onda je problem njegov, a ne tvoj. Mali penis ne mora biti njegovo prokletstvo jer to nije jedini način da zadovolji ženu, a da li je tvoja obaveza da mu to kažeš? Pa, nije.

Ako ne želiš i dalje da se viđaš s njim iz bilo kog razloga, onda je taj razlog dovoljan da prekineš viđanje. To ne znači da mu kažeš k'o grom iz vedra neba sve što ti je u glavi, ali nema potrebe ni da to analiziraš previše.

Budi ljubazna, normalno, ali nema potrebe da mu previše objašnjavaš. Istina je, on nije izabrao da ima mali penis, ali je izabrao mnoge druge stvari u životu, pa je tako morao taj nedostatak da nadomesti.

Reci mu da ne želiš da nastavljate vezu, ako te pita zašto, objasni da jednostavno nisi u mogućnosti da objašnjavaš trenutno, da su ti misli negde drugde i slično.

Da, rastužićeš ga. To je sigurno, ali preboleće.

(Telegraf.rs)