Zašto se svi čude kada čuju da jedna 29-godišnja devojka nikada nije imala seks?

Pomozite Milici da dođe do odgovora

Foto: Shutterstock

Dvadesetdevetogodišnja Milica iz jednog malog grada u Srbiji poslala nam je pismo u kojem nam se požalila da nevinost danas možda i nije nešto čime se devojka treba ponositi, ili barem ona tako misli zbog neprijatnih komentara koje je čula. Njenu priču vam prenosimo u celosti:

Već neko vreme me muči jedna stvar koju me je sramota da podelim sa "prijateljima" i ne znam kako ću to da rešim.

Dečko koji mi se sviđa smatra da je obavezno da je devojka do 25 godina imala seksualne odnose. Ja trenutno imam 29 i još uvek nisam imala seks.

Postoji jaka privlačnost među nama i on mi je jasno stavio do znanja da želi nešto sa mnom, ali me njegovo mišljenje o devojkama koje nisu imale seks do 25 godine jako brine, do te mere da ne želim sa njim ni da razgovaram o potencijalnoj vezi.

Ja sam njega gledala kao potencijalnog momka od prvog trenutka kada smo se upoznali, ali kada mi je rekao da mu je neverovatno da devojka u tim godinama i dalje može biti nevina, jako me je razočarao.

Tada sam mu rekla da poznajem takve devojke, ali mu nisam rekla da sam ja u pitanju. Bilo me je jako sramota, a u isto vreme sam se i iznervirala što nisam imala dovoljno hrabrosti da mu kažem da jedna takva sedi prekoputa njega i nema problem sa tim. Naglasiću da živimo u malom gradu.

Da li je toliko loše što sam još uvek nevina ili je zapravo u meni proradio kompleks, pa se ovoliko nerviram?

(Telegraf.rs)