Opravdanje za prevaru: Najluđi izgovori muškaraca koji su nasmejali internet

Za prevaru veoma često ne postoji odgovarajuće opravdanje. Međutim, Izgleda da pojedinci kada se upletu u afere pokušavaju na sve načine da dobiju drugu šansu kod partnera, pa tako smišljaju neke od najneverovatnijih izgovora

Otkrivamo vam najluđa opravdanja za emotivnu prevaru koja su nasmejala mnoge, ali nas još jednom podsetila da su iskrenost i poštovanje zapravo najvažnija stvar u svakoj ljubavnoj vezi.

- Imala sam dečka koji mi je nakon prevare rekao da mu je Bog kazao da me prevari i da je to bila sudbina. - napisala je jedna korisnica Reddit-a.

- Nije me krivio za prevaru, ali je njegov izgovor za to što je nestao jedne večeri i nije se javljao bilo da je imao srčani udar i da je bio u bolnici.

- Moj bivši je dobio genitalni herpes, a njegova majka ga je pitala preda mnom da li je popio lek. Kada sam ga pitala o kom leku je reč, rekao mi je da ima tuberkulozu.

- Nisam znao kako da ti kažem da želim da raskinem sa tobom.

- Varao me je jer je mislio da mi je zapravo potrebna trauma da bih doživela lični razvoj. Ovo nije šala, bivši mi je bio pesnik i pisac.

- Rekao mi je da mi je glava previše mala u poređenju sa njegovom, zbog čega je imao problem kada se slikamo jer je morao uvek da staje iza mene.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Devojka sa kojom me je prevario je imala isto ime i rođena je na isti dan kao ja. Kazao mi je da ga je to podsećalo na mene.

- Zato što sam bila bolesna i morala da pijem sirup za kašalj, tako da nisam mogla da idem u bioskop da gledam filmove sa njim. Očigledno da mu je bio potrebno društvo, pa je morao da se snađe.

- Rekao mi je da sam želela da ga promenim i nisam prihvatala njegove nesavršenosti. Dodaću samo da je on konzumirao drogu.

- Jedan od mnogih mojih bivših koji su me prevarili, rekao mi je: 'Isto se zvala kao ti, pa sam mislio da bi bila zabavna priča da ti ispričam kasnije'.

- Lako je zaljubiti se u tebe, i to me je preplašilo. I dalje ne razumem.

- Rekao mi je da je zaboravio da smo u vezi.

- Prevario me je zato što sam ga optužila za prevaru.

- Jedna devojka je toliko bila napadna i želela je da mu ostavi svoj broj, pa je on kasnije otišao sa njom u bioskopu samo kako bi joj rekao da ima devojku.

- Đavo ga je opseo. On je bio potpuno ubeđen u to, pa mi je objasnio da je đavo potpuno zaposeo njegovo telo i um, zbog čega je spavao sa drugim ženama. - zaključila je jedna komentatorka.

Da li vi imate neki najluđi izgovor koji biste želeli da podelite s nama?

Video: Mene si našao da prevariš? Partnerka ga posle burne noći spazila na ulici, spasao ga prozor

(Telegraf.rs)