Penzionerka (80) u vezi sa 55 godina mlađim Egipćaninom: "Sigurna sam da nije sa mnom zbog para "

Sinovi ne mogu uopšte da razgovaraju sa njom više

foto: Facebook/Iris Jones

Osamdesetogodišnja britanska penzionerka planira da se uda za svog tridesetpetogodšinjeg dečka iz Egipta, iako je 10 godina starija od njegove mame.

Ajris Džons se zaljubila u Muhameda Ahmeda Irbrihama putem Fejsbuka, a u vezu su uplovili čim su se sreli.

Nakon samo četiri dana poznanstva su probali da venčaju u Kairu, ali nisu imali ispravna dokumenta. Sada Ajris štedi novac da se ponovo vrati u Egipat, iako je porodica u tome ne podržava.

Vremešna Ajris smatra da Muhamed nije sa njom zbog novca niti zbog britanskog pasoša.

- Ako se udaje za mene zbog mog novca onda će biti duboko razočaran jer ja živim samo od svoje penzije. A i, srećom, ne privlačim budale. Iskrena sam i otvorena i odmah sam mu i rekla da sa mnom ne mora da bude iz tih razloga. Predložio je da čak i potpišemo predbračni ugovor - istakla je.

Romeo iz Gize je čak dao otkaz kako bi posetio Ajris u Britaniji jer ovaj nije hteo da mu da odmor.

- Ne radi se o novcu. Novac nije sve. Ne može ti kupiti sreću - rekao je Muhamed Ajris i tako je ubedio da nije sa njom zbog novca.

foto: Facebook/Iris Jones

- Mi smo ravnopravni u svakom smislu. Ne iskorišćava me. Zapravo ja iskorišćavam njega iz sebičnih razloga - ne želim da ga prepustim drugoj.

Njihova romansa uznemirila je Ajrisine sinove koji su zabrinuti za majku i plaše se da Muhamed ima skriveni razlog iza ove veze.

- Rekla sam im da sa njima ne želim da pričam o tome da se ne bismo svađali.

Bez obzira na mišljenje sinova Ajris je odlučna u nameri da se uda za njega.

- Plašim se da ću umreti pre nego što se udam za njega. Muhamed kaže da nemamo previše vremena, ali i da nikada neću umreti jer ću uvek biti u njegovom srcu - zaključila je Ajris koja pošto-poto što pre planira put u Egipat.

Video: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)