Uhvatila je dečka u prevari, odao ga je jedan detalj na selfiju

Anđela, korisnica društvene mreže TikTok, podelila je na svom profilu video u kom je pokazala kako je otkrila da joj je dečko neveran

Razlozi zbog kojih se ljubavne priče završavaju su različiti, međutim, najgori je onaj kada je posredi prevara. Jednoj devojci se upravo to desilo, a način na koji je saznala da joj je partner neveran je neverovatan.

Anđela, korisnica društvene mreže TikTok, podelila je na svom profilu video u kome je pokazala kako ga je otkrila.

Naime, dečko joj je rekao da će sa svojom porodicom provesti dan na reci, a kako bi čitava priča bila još uverljivija, poslao joj je i fotografiju sa kajaka. Međutim, ono što nije primetio je da joj je poslao selfi sa detaljem koji je otkrio da laže, a to je odraz na njegovim naočarima za sunce.

Na fotografiji koju je Anđela zumirala jasno se u odrazu vidi nepoznata devojka, koja okrenuta leđima sedi sa njenim dečkom u kajaku.

U videu je posle njegove fotografije pokazala i kako joj dečko odgovara na poruke, a potom, pretpostavlja, gasi telefon.

On je, zapravo, pokušao da se odbrani, tvrdeći da je to nepoznata osoba koja vesla ispred njega, ali Anđela u to nije poverovala. Potom on prestaje da joj odgovara na poruke.

Naterala ga da prizna

U drugom videu je ispričala kako je dečko priznao da ju je varao i da su posle toga raskinuli.

- Znala sam da me vara, jer mene nikada nije zvao da idem sa njim u takve avanture kao što je odlazak na kajak. Jednostavno je bio previše zaslepljen da bi i sam uočio detalj koji ga je odao - rekla je ona.

Anđelini snimci ubrzo su postali viralni, a mnogi su se saosećali sa njom i komentarisali da nije zaslužila da se neko tako ponese prema njoj.

- Istina uvek izađe na videlo, ovoga puta zbog odraza - napisala je jedna korisnica.

Međutim, tu celoj priči nije bio kraj, jer je ona insistirala da dečko prizna prevaru.

- Priznao je kada sam rekla da sam na putu ka njegovoj kući u trenutku kada je on bio sa njom, pa su me pozvali i priznali - rekla je Anđela.

- I iskreno, nije mi prijatno kada čitam od drugih ljudi osude jer sam insistirala da mi prizna. Zaslužila sam objašnjenje i iako je bilo prilično glupo - dobila sam ga, ali sam ga dobila jer sam insistirala - zaključila je prevarena devojka.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)