Pohvalila se vereničkim prstenom, ali su svi gledali u nešto drugo: "Ovo je grozno"

Iako pojedine buduće mlade fotografiju ili snimak prstena dele samo sa prijateljima i porodicom, postoje i one koje će srećnu vest rado podeliti sa celim svetom

Mnoge devojke vole da podele na društvenim mrežama trenutak prosidbe ili barem da se pohvale prstenom koji su dobile od svog budućeg muža. Ovo je u poslednje vreme postao i trend, pa se i mladići utrkuju ko će izabrati najoriginalniji način da zaprosi svoju voljenu i ko će odabrati veći, lepši, neobičniji prsten.

Iako pojedine buduće mlade fotografiju ili snimak prstena dele samo sa prijateljima i porodicom, postoje i one koje će srećnu vest rado podeliti sa celim svetom, pa se pojedinim dogodi da zbog toga postanu i predmet podsmeha.

Jedna žena na TikToku podelila je video svog vereničkog prstena, ali je veličanstveni dijamant pao potpuno u zasenak, jer su svi gledali samo u jedno - njene nokte.

Naime, gel koji je imala na noktima je potpuno izrastao, pa su mnogi korisnici počeli da je ismevaju zbog toga, ali i zbog odabira laka.

- Da me dečko zaprosi dok imam ovakve nokte, definitivno bih odbila - napisala je jedna korisnica TikToka.

- Zaprosio bih je, ali posle posete salona za manikir - podsmešljivo je prokomentarisao jedan mladić.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu ove mlade i napisali da je veridba srećan i uglavnom neočekivan događaj, te da devojka verovatno nije znala kada će se to desiti da bi mogla da se pripremi.

- Nemojte od svakog lepog događaja praviti priliku za osuđivanje. Devojko, sve čestitke - bio je jedan od komentara podrške.

Video: Šljašti jače od dijamanta, a tek da ga čujete: Ovo je prsten kojim riba može da zaprosi frajera

(Telegraf.rs)