Uhvatila je muževe svojih prijateljica u prevari, ali ih nije odala: Ovo je njen razlog

Smatra da postoje žene koje prećutno znaju da ih muškarci varaju, ali biraju da drže zatvorene oči iz različitih razloga

Foto: Pixabay

Jednog vikenda, dok je prelistavala aplikaciju za upoznavanje, samohrana majka Dženifer iz Australije videla je poznato lice.

Bio je to oženjen muškarac, otac drugarice njene ćerke, piše "Nypost".

- Bila sam malo iznenađena, ali nisam baš šokirana - kaže ova žena koja je suprugu muškarca koji je varao na aplikacijama za upoznavnaje upoznala kada su njihove ćerke krenule zajedno u osnovnu školu. Sada, kako su ćerke prešle u srednju školu, njihovo viđanje se proredilo.

Dženifer kaže kako se i danas seća da joj je i tada očajna žena pričala o tome kako joj se suprug kasno vraća kući sa posla.

Ona kaže kako poznaje muškarce jako dobro i da varalicu može da oseti na kilometar i da za ovog muškarca uopšte nije bila iznenađena.

Odmah se suočila sa dilemom da li treba nešto da govori nekadašnjoj prijateljici.

Kaže da je odmah pokazala profil njenoj ćerki, koja je sada srednjoškolka i rezonuje dobro. Ona ju je savetovala da ništa ne govori.

Tako je i odlučila, jer smatra da postoje i neke žene koje prećutno znaju da ih muškarci varaju, ali biraju da drže zatvorene oči iz različitih razloga.

Ipak, nekoliko dana kasnije još jedno poznato lice pojavilo se na ovoj aplikaciji. Bio je to još jedan otac iz školske zajednice, ali njega je jako dobro poznavala.

- Pitala sam se da li je ovo nešto čime se muškarci iz ove grupe tata igraju ili su samo radoznali - pitala se ona.

Dženifer je ovo pripisala muškoj radoznalosti, pa je na taj način opravdala razlog zašto svojim prijateljicama nije rekla o onlajn akcijama njihovih muževa.

Da li biste vi rekli svom prijatelju ili prijateljici da ih partner vara?

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

(Telegraf.rs)