"Ne pomažem ženi da čuva decu, pere stvari, niti da čisti kuću": Žestoke osude pretvorile su se u pohvale

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U prvom minutu si me razbesneo, a već u sledećem sam poželela da te zagrlim", piše u komntarima

Nekada je potrebno samo nekoliko reči kako bi nečiji video na društvenim mrežama dostigao viralnost, a to je definitivno shvatio i tiktoker poznat pod imenom profila minton__jr. 

Naime, ovaj čovek vrlo često voli da izražava svoj stav i mišljene na društvenim mrežama, ali je jednim snimkom "nažuljao" uši skoro osam miliona ljudi, koji su pogledali taj video. Ovoga puta, držao se teme svojih obaveza kao muž i otac.

- Ne pomažem ženi da kuva, da čisti, niti joj pomažem u čuvanju dece. Ništa od toga - započeo je Minton, sedeći u svom vozilu.

Dalje je naveo da radi "upravo ono što svaki muž treba da radi".

- Kao muž i otac, ja kuvam, čistim, perem i peglam, ali i čuvam decu. Ne mogu da pomognem ženi oko toga, jer je to na prvom mestu i moj posao. Pomoći njoj zvuči kao da je to nešto samo njeno, a ja treba ponekad da pomognem. Promenite način na koji govorite. Promenite način na koji razmišljate i prerastite "zabavljanje". Budite muškarci - naveo je on.

Neko je reagovao pre nego što je došlo do preokreta, te su žestoko osudili Mintonove prve izjave, ali nešto kasnije možemo videti da su se vratili da isprave grešku i podrže ovog čoveka.

- U prvom minutu si me razbesneo, a već u sledećem sam poželela da te zagrlim - piše u jednom od 15 hiljada komentara.

(Telegraf.rs)