OVO JE MOJA POSLEDNJA REVIJA: Čuveni kreator Luj Vitona izašao na binu sa dve lepotice pod rukom i onda objavio da napušta kompaniju (FOTO)

Kim Džouns je održao svoju poslednju reviju za poznati luksuzni brend

Ovo je bila poslednja modna revija koju će Kim Džouns raditi za prestižan Luj Viton brend.

Modna kombinacija o kojoj sve žene sanjaju ove zime, ali se malo koja usuđuje da je proba

Džouns je bio zadužen za mušku modu unutar kompanije od 2011. godine i za to vreme uspeo je da stvori zavidnu reputaciju među svojim mušterijama.

A dokaz za to je bila i ova revija na čijem završetku su ga sačekali gromoglasni aplauzi dok je pred zvanice izlazio u društvu Naomi Kembel i Kejt Mos koje su ga držale za ruke.

Odmah po završetku revije Džouns je putem Instagrama obavestio svet o svom odlasku, a za vrlo kratko vreme stiglo mu je preko 800 komentara. fanova.

Za sada nije poznato gde će nastaviti svoju karijeru, mada se kao potencijalne destinacije spominju Versaće i Barberi.

Jedna od najvažnijih stvari koje je uradio za super-skupi brend jeste njegovo približavanje prosečnim osobama, a to ga je učinilo i veoma popularnim među mlađim muškarcima u dobu društvenih mreža.

Instagram je tek izmišljen kada se pridružio Luj Vitonu, a čini se da je Džouns odlično prihvatio svet koji se iz minuta u minut menja i samo osnažio položaj modne kompanije.

Najveća promena koju je napravio jeste prilagođavanje putničkog nasleđa kompanije mlađim generacijama koje više cene činjenje stvari od njihovog vrednovanja.

A to je najbolje oslikala i njegova finalna revija - fokus je bio na izlasku napolje, u prirodu. Dominantne su bile cipele za planinarenje, kaputi sa odvajajaućim postavama i jarke boje.

Uprkos kraju veoma važne ere za Luj Viton, jedno je sigurno, gde god Džouns ode, postoje mnogi koji će ga pratiti.

(Telegraf.rs)