NE ŠTEDITE PARE: 15 modnih detalja koje svaka žena mora da ima

Ženski ormari i cipelarnici su puni različitih stvari, ali ima li tu onih najvažnijih?

Svaka žena treba da obrati pažnju na listu neophodnih stvari koje pod obavezno mora da ima, pored onih 49 pari cipela i 34 različitih haljina.

Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

Bolje je imati i samo tri para cipela koje su kvalitetne nego 15 pari obuće koja vaš žulja ili propušta vodu. Otkrivamo kojih 15 stvari svaka žena mora da ima i u koje mora da uloži malo više novca.

Donji veš

Da, da. Znamo da u radnjama sa kineskom robom možete da nađete brus i za 200 dinara ili gaćice za čak 50, ali... Dobar, markirani brus ne samo da vam garantuje kvalitet, već prijanja uz vaše telo i daje vam neophodnu podršku koju ćete sigurno više ceniti nego kod onog jeftinijieg. Zbog toga je dobro potrošiti malo više novca zarad kvalitetnijeg artikla.

Sat

Sat je oličje elegancije i ako volite da nosite sat, ne oklevajte da potrošite malo više za neki kvalitetniji. Bilo da je reč o kožnom kaišu ili metalnohj narukvici budite sigurne da je vredan svakog potrošenog dinara.

Crne salonke

Par udobnih cipela je obavezan u cipelarniku svake dame. Posebno ako je reč o crnim salonkama. One vašem autfitu daju eleganciju, a u kombinaciji sa džinsom izgledaćete glamurozno i seksi.

Parfem

Ko ne voli da miriše i privlači pažnju lepim notama parfema? S toga izdvojte malo više novca za dobar parfem, toaletnu vodu i dezodorans.

Tašna

Dobra tašna je priča za sebe. Mora da bude neka komforna koju ćete lako nositi i kombinovati. Koji god stil da negujete, ne zaboravite da se malo više istrošite.

Šminka

Ukoliko koristite šminku savetujemo vam da se opredelite za neki malo skuplji brend i uložite više novca kako biste vašoj koži pružile najbolje. Loša šminka može mnogo da naškodi vašoj koži, a to sigurno ne želite.

Mala crna haljina

Od toga da nemate šta da obučete do promene raspoloženja, nema toga što mala crna haljina ne može da reši. Ona je spas u zadnji čas, pa se potrudite da imate neku takvu haljinu koje god dužine i kroja.

Plave farmerke

Spasiće vas kada imate i najgori dan u životu. Samo obucite neku majicu ili košulju, crne salonke koje smo malopre spomenuli i spremne ste.

Bela košulja

Bela košulja dobrog kroja je dobar odgovor na sve dnevne izazove. Odlična je i za poslovne sastanke, odlazak u bioskop ili na piće.

Crni sako

Ukombinujte ga sa nekom haljinom ili farmerkama i uvek će se slagati sa vašim stajlingom. Ako želite da naglasite vašu figuru ili sakrijete nedostatke crni sako je baš ono što vam treba.

Crveni ruž

Bilo da želite da budete super seksi ili da se odmah oraspoložite, crveni ruž morate da imate u vašem neseseru. Odlučite se za nijansu koja najviše prijanja vašem tenu i neku od proverenih marki. Uložite u dobar crveni ruž koji ne ostavlja tragove i nećete se pokajati.

Hidratantna krema

Koža gubi vlažnost i treba je negovati kako ne bi propadala i brzo starila. Uložite u kvalitetnu hidratantnu kremu i vaša koža će vam biti zahvalna. Bilo da se radi o licu ili telu, odaberite kremu koja odgovara vašem tenu i potrebama vaše kože.

Crne pantalone

Pantalone sa malo dubljim džepovima koje dosežu do članaka su prave za vas. Ako ne možete da pronađete neke kje vam odgovaraju u prodavnicama, onda ih sašijte po meri.

Kožna jakna

Jedna jedina jakna nad jaknama je kožna jakna. Svi znamo koliko jedna kožna jakna može da popravi utisak, a trajaće vam dosta dugo, piše scoopwhoop.com.

Sportski grudnjak

Ne samo da je odličan kao podrška već je neophodan da bi vam držao grudi tokom trčanja. Osnova je svake sportske opreme u koji vredi uložiti novac.

(M.K.)