Rijana vraća u modu trend koji smo obožavale kao devojčice

Ona može da vrati bilo koji trend koji poželi ponovo na modne piste – ali i na ulice

Rijana je dokazala da može sve što poželi pa i da vrati davno prošle trendove ponovo u modu što nam je pokazala povratkom patika sa platformom pre nekoliko godina.

Rijana proslavila 30. rođendan! Pevačica iznenadila odabirom haljine, a tek da vidite Paris Hilton i Toni Brekston! (FOTO)

Na Instagramu je predstavila novi proizvod iz njene Fenty Beauty linije koju je lansirala prošle jeseni kojim vraća popularni trend iz devedesetih – šljokice za telo.

Odlučila je da pokuša da vrati šljokice za kojima smo sve bile lude kao devojčice, a sumnjamo da ćemo im i sada odoleti. Šljokice ona vraća na velika vrata kao tečni posvetljivač i puder.

Pevačica je nove proizvode najavila na svom Instagram profilu u obliku Stories-a i na profilu svog beauty brenda, piše index.hr. Usledile su brojne pozitivne reakcije javnosti koja kao da je jedva čekala da se neko seti ovog zaboravljenog proizvoda iz detinjstva.

Ove šljokice za telo u prodaju će biti lansirane u aprilu, a verujemo da će ovo poslužiti kao inspiracija i drugim dostupnim brendovima.

(Telegraf.rs/M.K.)

Teme