Najružnije papuče na svetu su postale još ružnije zbog detalja koji sportisti obožavaju

One su podelile ljude na dve grupe: onu koja uživa u njihovoj udobnosti i one koji se mršte kada ih vide

Kada su se pojavile mnogi su požurili da ih nabave jer su jako udobne, a drugi su ih sa prezirom odbijali i svaki put kada bi ih videli nabrali bi nos i namrštili se na kroksice kao da su najodvratnija stvar koju vide.

Najružnije papuče na svetu su postale JOŠ GORE (FOTO)

Bez obzira koju stranu zauzimate, kroksice su zastupljene i uživaju u slavi. Novi model koji se pojavio iz radionice kompanije Alife ima ušivene čarape zbog čega izgledaju zanimljivije od običnih papuča.

Poznate kroksice krase različiti detalji poput onih koji prikazuju spomenike poznatih gradova. Cena ovog modela je samo 600 dolara, pa ukoliko imate dodatni novac koji ne znate kako da potrošite onda je ova kupovina prava stvar za vas.

Ali novi model sa ušivenom čarapom uveliko osvaja tržište pa se već može videti na ulicama Njujorka. Ovaj model može da bude vaš za 140 dolara, a običan model sa belom čarapom košta 80 dolara. Poznati model kroksica košta samo 38 dolara. Papuče će biti dostupne za online kupovinu od 14. juna pa imate samo par nedelja da uštedite novac i kupite sebi fensi obuću.

(Telegraf.rs/mashable.com)