Gde je Megan tu je i nevolja: Vojvotkinja pokušala da sakrije grudnjak rukom, ali sad ceo svet zna kakav veš nosi

Nije baš poznato da li je to samo modni prospust, ili Meganin pokušaj da se otrgne strogim pravilima koje mora da poštuje

Vojvotkinja Megan Markl ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija i javnosti. Tokom vikenda je sa suprugom, princem Harijem bila na venčanju njegovog najboljeg prijatelja Čarlija Van Straubnzija i Dejzi Dženks. Paparaci su ispratili svaki njen korak i zabeležili neviđeni modni gaf. Nije baš poznato da li je to samo modni prospust, ili Meganin pokušaj da se otrgne strogim pravilima koje mora da poštuje sada kada je deo kraljevske porodice.

Kakve su ovo vradžbine?! Sa šminkom je komad i po, a bez šminke totalna katastrofa (VIDEO)

Iako je vojvotkinja blistala u tamno plavoj kombinaciji, visokim potpeticama, šeširom i sa neodoljivim osmehom, u jednom trenutku nepažnje je čitav njen očaravajući nastup pao u vodu. Njoj se otkopčalo dugme na haljini i otkrilo čipkasti, crni grudnjak.

To nije promaklo budnom oku fotografa koji je uhvatio i njen postiđeni smešak, neprijatnost i pokušaj da sve sakrije rukom. Ona se brzo snašla, ali kamera je zabeležila peh.

Megan se na ovaj peh samo nasmešila, verovatno nije očekivala da će joj se haljina baš u ovom trenutku raskopčati. Megan je juče proslavila rođendan, ali ovoga puta bez zabave. Sa oficijelnog Instagrama, kraljevska porodica joj je uputila čestitku, a na fotogragfiji je bila Mehgan sa kraljicom Elizabetom.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)