Otišla je na putovanje iz snova i umrla pod misterioznim okolnostima: Porodica krije detalje o smrti poznate Instagram zvezde (FOTO)

Okolnosti pod kojima je umrla još uvek su nepoznate

Model Sinead MekNamara (20), Instagram model iz Sidneja, preminula je pod misterioznim okolnostima tokom svog odmora iz snova u Grčkoj.

Niki ima najveće grudi u Velikoj Britaniji: Na operacije je do sada potrošila 44.000 evra, a svaka dojka je teška po 8,8 kg (FOTO)

- Na žalost, dobio sam najgore vesti u životu. Sinead je preminula, rekao je njen brat Džejk MekNamara.

Njena majka nalazi se trenutno u Grčkoj. Sinead se preselila pre 5 godina u Sidnej, a vest o njenoj smrti šokirale su sve. Porodica još uvek nije objavila pod kojim okolnostiam se desila smrt.

Njeni fanovi iz celog sveta ostavljaju poruke na njenom Instagram profilu. Pitanja o smrti su brojna, ali odgovora još uvek nema. Ona je putovala obalom na jugozapadu Grčke, a u poslednjem postu koji je objavila pre 4 dana pisala je o skijanju na vodi na Komitati.

Obožavala je kampovanje, avanture i putovanja, a imala je preko 12.000 pratioca na društvenoj mreži. Ona je radila na jahtama dok je putovala Evropom, piše The Daily Mail.

(Telegraf.rs/news.com.au)