Svi modni saveti koje su Srpkinje u 2018. najčešće tražile na Internetu

Neke od ovih informacija će vas potpuno iznenaditi

Google svake godine izbaci top-liste najčešćih pretraga i mnogi tada budu u šoku. Evo šta su Srpkinje najčešće tražile na internetu kada je moda u pitanju.

Kada pretražujete informacije o modi, onda se najčešće vežete za neku poznatu ličnost ili za neku godinu.

Interesovanja Srpkinja tokom 2018. su različita, ali se u mnogome poklapaju sa ženama širom sveta pri građenju svog stila.

Megan Markl

Foto: Profimedia

To što je kraljevska svadba bila baš ove godine je smo doprinelo da Srpkinje žele da izgledaju baš kao Megan i da ih interesuje kako se boukla svaki pčut kada napusti palatu. Istina je da vojvotkinja od Saseksa ima veoma istančan ukus i da su kreacije koje ona nosi u jednakoj meri i odmerene i intrigantne.

Grandž stil

Kada kažete grandž mislite na mešavinu hard kor panka i hevi metala. Možda ćete se iznenaditi, ali naše dame baš žele da izgledaju pankersko-rokerski i tražile su garderobu koje mogu preko Interneta lako da se dokopaju. Ovaj stil je obeležio početak '90-tih, a u modu se vratio još 2013. Posle par godina žene su u 2018. ponovo počele da se interesuju za grandž.

Stil '80-tih

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kada kažete - '80-te i moda, onda mislite princeza Dajana. Sećamo je se u predivnim svilenim jednobojnim haljinama, ali i u farmericama visokog struka iz kojih je suptilno izvučena košulja. Upravo ovo je i zanimalo Srpkinje koje vode računa o svom stilu.

Stil '90-tih

Mnoge generacije ovog modnog krika ne žele da se sete, ali ipak morate priznati da smo se simpatično obllačili. Karirane pantalonice i majice na prugice su dominirale. Jedan deo tih godina su obeležile i drečave boje.

Stil 2000.

Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Bez obzira što joj je jetrva uzela pažnju, postoje dame koje se i dalje interesuju za to kako se odeva vojvotkinja od Kembridža. Kejt je uvek umerena, ali ume da iznenadi detaljima.

Harajuku stil

Ovo je interesantna modna groznica koja polako počinje da cima žene širom sveta. Počiva na iozgledu lutke koja je odevena u školsku uniformu. Divno je kada žene žele da izgledaju kao devojčice i zato ne možemo zameriti Srpkinjama što su se interesovale za ovu modu.

Hipsterki stil

Ovo je neprolazna moda. Uvek i zauvek će postojati hipsterke koje će nositi duboke farmerice u struku, kratkih nogavica ili umesto njih pamučne pantalone sa kariranim košuljama. Modni detalj koji je nezaobilazan je pamučna torba sa printom. Ipak, Srpkinje vole ovako da se ovlače.

(Telegraf.rs)