Ivanka Tramp se pojavila u dve kombinacije, jednoj od 2.000 i jednoj od 200 evra - koja joj bolje stoji? (FOTO)

Jedna od najbolje obučenih žena sveta zadala nam je još jedan domaći zadatak

Ivanka Tramp (37) nalazi se na turneji po Africi gde promoviše svoju inicijativu za osnaživanje žena, ali je ćerka predsednika Amerike odlučila da iskoristi priliku i pokaže svoj savršeni modni ukus.

Ona se pojavila u Etiopiji u dvema kreacijama koje su sve ostavile bez reči. Majka dvoje dece pokazala je da voli i visoku modu, ali i nešto opušteniji i jeftiniji stil.

Podjednako dobro je ponela i žuto Zarino odelo od 200 evra kao i deset puta skuplju kreaciju Ralfa Lorena u plavoj boji.

Foto: Tanjug/AP

Savršeno krojen Zarin komplet kompletirala je cipelama sa cvetnim dezenom koje koštaju samo 35 evra i deo su njene Ivanka Tramp kolekcije obuće. Nosila je tom prilikom tašnicu od 250 evra i naočare za sunce.

Foto: Tanjug/AP

Bledo plava haljina poznatog brenda, Ivanku je koštala 10 puta više od odela. Kombinaciju je upotpunila savršenim salonkama koje se idealno slažu uz boju haljine.

Foto: Tanjug/AP

Prelepa Ivanka Tramp ima u porodici ljutog rivala, maćehu Melaniju koja takođe važi za velikog modnog poznavaoca i jednu od najlepše obučenih žena sveta.

Foto: Tanjug/AP

Vidimo da su obe žene savršeno svesne šta im dobro stoji i kako da se lepo obuku za svaku priliku. Izgleda da je rivalstvo između njih dobro jer se obe žene trude da svaki put zasene kako jedna drugu tako i neke kombinacije koje su nekada ponele.

VIDEO: Tifani Tramp u šetnji Beogradom: Ovde je lepo

VIDEO: Ova dama je srpski specijalac i čuva Tifani Tramp

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)