Ako ne želite da razbesnite mladu, ovo nikada nemojte da obučete (FOTO)

Kad je reč o "dress codu" na venčanjima, pravilo je da gošće ne smeju da nose belo, a evo šta se još nikako ne preporučuje

Foto: Shutterstock

Mada se kaže da su mladenci najvažnije osobe na venčanju i zvezde radosnog događaja, istina je zapravo da je mlada ta u koju su sve oči uprte. Pod uslovom da se ne pojavi neko ko će je provokativnim izadnjem zaseniti.

Printskrin: Instgaram/puciwed

Kad je reč o "dress codu" na venčanjima opšte je poznato da je ženskim gošćama "zabranjeno" da nose belo, a ne preporučuju se ni isuviše izazovne toalete.

Šta je umereno seksi, a šta vulgarno, stvar je ličnog ukusa, pa se tako jedna zvanica našla u dilemi da li je odabrala adekvatnu haljinu za venčanje.

Foto: Facebook

Na društvenim mrežama je objavila sliku u toaleti koju planira da obuče na venčanju, a koja gotovo ništa ne prepušta mašti. Prijatelje i pratioce na Facebooku je pitala za iskreno mišljenje da li je haljina primerena ovom događaju.

Foto: Facebook

Šta je tražila to je i dobila. Pratioci se je zasuli oštrim komenatrima, nazivajući haljinu vulgarnom, a nju su optužili da zapravo hoće da zaseni mladu.

Šta vi mislite? Da li je ovakva toaleta primerena venčanju?

(Telegraf.rs)