Kreće sezona egzotičnih letovanja: Evo zašto će samo najhrabrije Srpkinje nositi ovaj model bikinija

Provokativni model izdužuje noge i ističe obline

Foto: Instagram/ohpollyswim

Australijanke su plasirale na tržište novi trend kupaćih kostima po nazivu "letnji trik", a koji izdužuje noge, produžava torzo i ističe bokove. Zvuči fenomenalno, ali ima i jednu "manu". Ovaj model otkriva možda i previše...

Kad je reč o bikini trendovima, izreka "manje je više" je dobila i bukvalno značenje. Današnji kupaći kostimi su sve oskudniji, a dizajnirani su tako da veličaju ženske obline i što manje kože ostavljaju pokrivenom.

Ovaj model sastoji se iz minijaturnih trouglića koji spreda jedva pokrivaju intimnu regiju, a pozadi se nose kao tange. Tračiče koje ih drže nose se visoko na struku kako bi što više vizuelno izdužile noge.

I gornji deo kupaćeg je svojevrsni trik. Trouglići su toliko maleni da tek pokrivaju bradavice, zbog čega grudi izgledaju veće.

Poznate modne influenskerke poput Gabrijele Epstajn, Tarše Vitmor i Hane Perere demonstrirale su sopstveni seksepil u ovim modelima, ali kad je reč o našim devojkama, veliko je pitanje koji procenat njih će usvojiti ovaj trend. Iako Srpkinje vole izazovnu garderobu, najverovatnije će samo one najhrabrije poneti ovaj provokativan model.

A šta biste vi rekli da na plaži vidite devojku u ovakvom kupaćem?

(Telegraf.rs)