Najavljeni najveći modni trendovi za 2020. godinu: Jedan će posebno zgroziti sve Srpkinje

Da li ste spremni da budete hrabri i prvi ponesete najnovije modne trendove koji su najavljeni za narednu godinu?

Tokom prethodnih meseci smenjivali su se najrazličitiji modni trendovi, od asimetričnih farmerki do "patka" sandala koje imaju četvrtasti oblik, a neke od njih smo mogli da vidimo i na našim poznatim damama.

Ako je sudeći po svetskim modnim magazinima, u 2020. godini nosićemo nešto smirenije boje, jednostavnije krojeve, ali i jedan dezen koje većina Srpkinja ne podnosi, a reč je o animal printu.

U nastavku vam otkrivamo glavne modne trendove koje ćemo nositi narednih 12 meseci:

Elegantna odela

Bilo da želite samo da iskombinujete blejzer sa farmericama ili pantalone sa košluljom, jednostavna i elegantna odela će zasigurno biti jedno od najpraktičnijih komada garderobe koje možete posedovati u svom ormaru. Osim što ih odlično možete uklopiti uz razne modne stilove, dobro će vam doći u svim poslovnim prilikama i u trenucima kada želite da postignete kežual stajling.

Životinjski dezen

Iako već godinama postepeno ulaze na modna vrata, životinjski dezeni će defitnitivno zavladati 2020. godinom. Od zebrastog do zmijskog printa, animal dezene ćemo viđati svuda oko nas, a sasvim sigurni smo da ovaj trend neće zaobići ni Srbiju.

Pufnasti rukavi

Ovaj romantičan detalj može da nadogradi svaki stajling. Pufnasti rukavi prelepo izgledaju na haljinama A kroja i širokim tunikama upravo zvog volumenizovanog kroja.

Kardigan džemperi

Inspirisani stilom naših baka, kardigan džemperi će defintivno biti jedan od najpraktičnijih trendova. Osim što dobro greju i možemo ih nositi preko majica i košulja, ujedno su udobni i dobro će nam doći u svim prilikama.

Odevne kombinacije u kojima dominira jedna boja

Predstavnice ovog trenda su Anđelina Džoli, Kim Kardašijan i Bela Hadid, koje smo često mogle da vidimo u jednostavnim odevnim kombinacijama koje čine odevni komadi istih ili sličnih tonova.  Najpopularnije su neutralne boje, braon i siva, koje ovako iskombinovano izgledaju veoma glamurozno i skupoceno.

Da li vam se sviđaju modni trendovi koji su najavljeni za 2020. godinu?

(Telegraf.rs/K.M.)