Trendovi za 2020. godinu: Ova tri aksesoara će osvojiti svetske metropole, ali i ulice Beograda

Glavna urednica američkog magazina "Vog", Ana Vintur, izdvojila je tri glavna aksesoara koja ćemo nositi tokom cele godine

Foto: Pintscreen/ instagram.com/venswifestyle/

Od kada je krajem samdesetih postala je glavna urednica "Voga", Ana Vintur je postala pravi modni guru, a njeno mišljenje se posebno ceni u trendseterskim krugovima.

U poslednjem videu, koji je snimila za onlajn izdanje čuvenog modnog magazina, Ana je izdvojila glavne modne detalje koji će obeležiti narednih 12 meseci.

U nastavku otkrijte koja tri trenda će zavladati modnim metropolama, ali i ulicama Beograda.

Modni dodaci izrađeni od rafije i platna

Kako nam budu stigli topli dani, dizajneri će u svoju ponudu uvrstiti torbe, cipele, šešire, kaiševe izrađene od rafije ili platna. Čini se da je ideja da se vratimo prirodnim materijalima i toplim tonovima koji će našem autfiu dati dozu nonšalantnosti i romantike.

Biserne ogrlice

Voleli ih ili ne, biseri se ponovo vraćaju na velika vrata. Prema prognozi Ane Vintur, biserne ogrlice će tokom naredne sezone biti vodeći trend. Njen savet je da umesto klasičnog komada nakita izaberete neki upadljiviji i neobičniji model.

Bucket torbe

Ova jednostavna torba sa učkurom, koja podseća na ruksak, stiže nam ove godine u nešto osveženom izdanju. Izaberite neobičan print ili se opredelite za animal print, a potom torbu hrabro uparite sa cipelama. Videćete, vaš stajling će biti tako trendi.

Da li vam se sviđaju najnoviji trendovi najavljeni za 2020. godinu?

(Telegraf.rs/K.M.)