Nikada ne biste ni pomislili da će ovaj modni komad obeležiti pandemiju korona virusa

S obzirom da dane provodimo u karantinu, na scenu su stupile modne kombinacije u kojima caruju ženske čarape

Printskrin Instagram / leandramcohen

Čarape nisu samo moderan odevni komad i modni detalj – one  predstavljaju i neizostavni deo našeg stajlinga. Posebno onog koji nosimo u karantinu!

Sudeći po fotografijama modnih blogerki i trendseterki, čarape su dobile vodeću ulogu u svetu mode i, koliko god vam se to sviđalo ili ne, uglavnom se nose sa papučama ili sandalama.

I dok se mnogi uglavnom odlučuju za proverenu varijantu, pa biraju modele neutralnih boja, dame iz sveta mode radije se odlučuju za jarke nijanse i upečatljive dezene.

Kratke pamučne čarape će dodati dašak boje u vaš outfit, a najbolje bi bilo izabrati otkačene ili boho dezene, sportske sa ispisanim logotipom brenda ili jednostavne tufnice i štrafte.

Poznata američka modna blogerka Lenadra Medin, koja vodi svoj blog “Man Repeller”, pokazala je svoje čarape u bojama duge, dok je stilistkinja Zina Šah radije odabrala pastelne nijanse.

Koliko su čarape zaista trenutno jedan od najfotografisanijih odevnih komada na društvenim mrežama govori činjenica da su dame iz sveta mode osmislile i hešteg #socksoftheday i #sockselfie pod kojim označavaju svoje slike.

Sve dok budemo u karantinu opsesija čarapama će sigurno i dalje rasti, tako da vam predlažemo da već danas izvučete svoj najbolji par iz fioke!

(K.M./Telegraf.rs)