Obuća koja će obeležiti ovo proleće: 4 modela zbog kojih će se svi okretati za vama

Ono što je pandemija korona virusa donela, kada su modni trendovi u pitanju, zasigurno je udobnost

Foto: Shutterstock

Kalendarski smo odavno ušli u proleće, iako se to prema vremenskim prilikama ne bi moglo reći. Ipak, posle svakog kišnog perioda dođe i sunce, pa ne bi trebalo zaboraviti da nam je najlepše godišnje doba tu.

Ono što je pandemija korona virusa donela, kada su modni trendovi u pitanju, zasigurno je udobnost. Tako sada većina ljudi i kada traže cipele zahtevaju upravo to - da su pre svega udobne.

Udobne cipele ne znači i ružne, a novi modni trendovi to i dokazuju. Cipele koje će biti u modi ovog proleća su elegantne, jednostavne i pružaju udobnost.

1. Papuče i sandale sa debelim đonom

Obuća ovog tipa je mekana i udobna, a na nogama izgleda potpuno neobično.

Njihov ležeran oblik odlično se slaže sa mnogim modnim kombinacijama. Mogu se nositi sa širokim zvonastim pantalonama i običnom majicom, sa suknjom ili haljinom cvetnog dezena.

Mogu se naći u raznim varijantama, poput onih sa čičkom, onih koje se navlače, u obliku japanki, itd. Izbor boja je veliki, od crne i bele do pastelnih nežnih nijansi.

2. Niske potpetice

Ako ne volite da nosite veoma visoke potpetice, sandale sa niskom petom su idealan izbor za vas. Udobne su, a u njima ne bi trebalo da imate problema pri hodanju. Pored toga, savršeno se slažu uz elegantne modne kombinacije kao što su plisirana suknja ili haljina.

Najbolje je odabrati modele zanimljivih boja kao što su svetlo-plava, plava ili narandžasta, koje će svima privući pažnju.

3. Platnene čizme

Čizme nisu samo za jesen i zimu. Platnene čizme savršene su za proleće. Ovog proleća u trendu su one u zemljanim tonovima i savršeno se slažu sa svim odevnim komadima.

4. Klompe

Ležerne klompe nisu samo udobne, već i praktične, i savršeno se uklapaju prolećnu modu. Veoma privlače pažnju i svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji, daće dašak stila.

(Telegraf.rs)