Da vam pamet stane: I stas i neodoljiv šarm, Marina Plakalović je nova zvezda "Telegraf editorijala"

Upoznajte Marinu koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal venčanicama brenda Atma Atelier

Marina Plakalović je zvezda novog Telegraf Editorijala. Ima 24 godine i poreklom je iz Republike Srpske. Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, a modelingom se bavi 12 godina. Imala je priliku da predstavlja BiH kao Miss Turizma u Maleziji 2018, kao i na izboru za World Super Model 2015. u Kini, gde je ponela titulu druge pratilje.

- Kao model sam obišla brojne gradove širom Evrope i Azije, upoznala različite kulture, običaje i ono najdragocenije, brojne prijatelje - kaže Marina.

- Sa svakog putovanja nosim brojne uspomene i s obzirom na to da sam sa 15 godina krenula sama da putujem, značajno je uticalo i na samu moju ličnost. Trenutno mi je u prvom planu karijera pravnika i sebe vidim kao budućeg advokata, a modeling je s obzirom na manjak vremena prerastao u hobi.

Nije neki ljubitelj sporta, iako se, kako kaže, okušala u raznim. Više joj odgovaraju duge šetnje i fitnes.

- Ne ograničavam sebe rigoroznom ishranom. Volim slatko, i to sebi i priuštim, ali se trudim da mi ostali obroci budu zdravi - dodaje ona.

Najveća podrška joj je porodica, koja uvek ima razumevanja i poverenja u nju.

- Zauzeta sam, u ljubavi mi je najbitnije poverenje i međusobno razumevanje. Dobar temelj je osnova svega. Kod muškarca volim da je odlučan, iskren i pozitivan - otkrila je Marina za Telegraf.

Model: Marina Plakalović

Dizajner: Atma Atelier

Šminka: Slavica Ilić

Frizura: Iva Bogojević

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)