Slavni dizajner čiju odeću Srpkinje obožavaju preživeo pakao: "Vreme je za istinu"

Posle godinu dana, Olivije je osetio potrebu da nesrećni događaj podeli sa svetom

Foto: Instagram/olivier_rousteing

Francuski modni dizajner i direktor popularnog brenda "Balmain", Olivije Rustang, na društvenim mrežama objavio je šokantne fotografije na kojima se vidi kako je bio u zavojima i pratiocima otkrio da je prošle godine imao tešku nesreću koja se dogodila u njegoj kući.

Istinu o onome što se dogodilo krio je godinu dana jer ga je, kako kaže, bilo sramota, a ni sam nije siguran zbog čega.

- Konačno sam spreman da podelim sa vama nešto što sam predugo krio. Pre tačno godinu dana u mojoj kući u Parizu eksplodirao je kamin. Sledećeg jutra probudio sam se u bolnici - napisao je Olivije ispod fotografije.

Kako kaže, učinio je sve kako bi sakrio posledice nesreće, a za događaj su znali samo najbliži ljudi iz njegovog okruženja.

- Iskreno, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota. Verovatno je za sve kriva opsesija savršenstvom, nešto što se podrazumeva kada je reč o modi, možda i neke moje nesigurnosti - napisao je Olivije i ovim rečima dirnuo srca mnogih.

Posle godinu dana, Olivije je osetio potrebu da nesrećni događaj podeli sa svetom. Kako kaže, posebnu zahvalnost upućuje Bogu i medicinskim radnicima:

- Doktori su brinuli o meni uprkos ogromnom broju kovid pacijenata. Ne mogu da im zahvalim dovoljno. Uviđam koliko sam blagosloven i zahvaljujem Bogu svakog dana.

Prema njegovim rečima, poslednja modna revija bila je proslava pobede i prilika da zahvali svim ljudima koji su bili uz njega u najtežim trenucima.

- Zajedno smo proslavili moje ponovno rođenje. Danas se osećam tako slobodnim i srećnim. Na početku sam novog poglavlja sa osmehom na licu i srcem punim zahvalnosti. Doktorima i sestrama iz "San Luja" i svima vama koji ste mi pomogli u toku ovog dugog oporavka i čuvali moju tajnu, jedno duboko hvala. Volim vas. Bog vas blagoslovio i opet, nikad ne odustajte! Posle oluje uvek dođe sunce -  stoji u objavi dizajnera.

(Telegraf.rs)