Zavodljiva dama koja oduzima dah: Tamara Nikolić je nova zvezda "Telegraf editorijala"

Upoznajte Tamaru koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal

Tamara Nikolić je zvezda novog "Telegraf editorijala". Modelingom je počela da se bavi 2006. godine posle izbora za "Elitovo" lice godine. To se desilo slučajno, ali je definisalo njen život i promenio ga na način na koji nije mogla da zamisli.

Iako je imala ponude slavne agencije Ford da odmah posle izbora ode u Njujork i postane njihov model, ostala je u zemlji, upisala fakultet i uporedo putovala i bavila se modom.

- Naučila sam da se borim za sebe, snalazim sama u zemljama u kojima nisam bila do tada, sticala nove prijatelje i u potpunosti pronašla sebe u tom novom glamuroznom svetu. Imala sam tu privilegiju da upoznam mnoge poznate dizajnere poput Donatele Versaće, Đorđa Armania, Karla Lagerfelda.

Da jedna moja kampanja osvane u italianskom Vogu, da šetam modnim pistama o kojima sam samo mogla da sanjam. Sva ta iskustva su me oblikovala u osobu kakva sam danas - kaže Tamara.

Majka je predivne devojčice Simone koja joj je promenila život. Kaže da ne postoji lepša i inspirativnija stvar na svetu od majčinstva.

- Vaše dete će postati onakvo kakvi ste vi sami, zato budite onakvi kakvi želite da vaša deca budu - je rečenica Davida Blaja kojom se vodim.

Zbog nje se trudi da bude bolja osoba svaki dan. Puno radi na sebi i želi da postane osoba na koju će njeno dete biti ponosno.

Sa njom je pošla na časove jahanja i to je nešto u čemu jako uživa. Konji su nju najlepše životinje, a jahanje joj pruža mir i slobodu posle napornog dana. Simona obožava životinje i željno isčekuje svaki njihov čas na hipodromu.

- Osnovala sam brend TamGlam Cosmetics na koji sam jako ponosna. Magnetne mink trepavice koje prodajemo su postale pravi hit - kaže ona.

Pored jahanja dva puta nedeljno ide na pilates, jednom nedeljno na spinning, ne jede meso.

- Na mene je u životu najviše uticala moja baka uz koju sam odrasla. Sve što znam naučila sam od nje. Ta neizmerna ljubav koju je ona imala prema meni i mojim sestrama i način na koji je brinula o nama čine je kraljicom naših života dokle god postojimo- rekla je Tamara za Telegraf.

Model: Tamara Nikolić

Zahvaljujemo se hotelu Belgrade Art Hotel

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)