ALLEGRA - ITALIJANSKI DIZAJN: Jesenja moda za dame od stila (FOTO)

Želite da predstojeće sezone budete u trendu, a istovremeno kvalitetno i stilizovano obučene? Iz modne kuće Allegra preporučuju jesenju kolekciju u kojoj dominiraju prirodni materijali, ali i koža, a pored tamnijih jesenjih boja tu su i petrolej zelena i ciklama

Temperature su u padu, vreme je da se letnje haljinice i lagani materijali zamene zanimljivim krpicama koje će vas ugrejati u nedostatku sunca, ali i omogućiti da izgledate stilizovano i ženstveno. Svakog jutra se pitate "šta sada da obučem", a na kombinovanje krpica iz letnje sezone i prošlogodišnje jesenje odlazi vam bar dodatnih pola sata. Da vam skratimo muke, predstavljamo vam novu kolekciju jesen/zima 2013/14 modne kuće Allegra.

Kolekcija je u potpunosti u skladu sa svetskim modnim trendovima, s akcentom na italijanskom modnom dizajnu, po čemu je Allegra prepoznatljiva.

Pored savršenog modnog dizajna, ovaj brend je prepoznatljiv i po kvalitetu. U Allegri koriste samo prirodne materijale kao što su: pamuk, svila, vuna i viskoza, što celokupnu kolekciju čini lakom za održavanje, nošenje i peglanje.

Iako pomalo klasični krojevi, modeli modne kuće Allegra obiluju detaljima u vidu cirkona i metala.

- Savršene konstrukcije su oduvek bile naš zaštitni znak, kao i moderni krojevi. Još bitnije, trudimo se da krojevi prate liniju ženskog tela i kod nas je moguće pronaći modele za svaku građu. Boje, dezeni, moderan dizajn, odeća za poslovne prilike, ali i nešto ležernija za provod obeležavaju jesenju kolekciju. Koža će biti moderna i ove sezone, kao i krzno koje se uvek vezuje za jesenje i zimske dane, a od boja dominiraju petrolej zelena i ciklama – kaže Tanja Šepić, modni kreator kuće Allegra.

Svi modeli ovog brenda su izuzetno pristupačni, a u Allegri se trude da svoje kupce obraduju brojnim popustima i vrhunskom italijanskom modom i dizajnom, a na vama je da to uklopite u svoj jedinstveni stil.

(Telegraf.rs)