MAJKA IZ PAKLA: Tužila je sina i traži da joj da milion dolara - jer se brinula o njemu

Da li je ovo najgora majka na svetu?

Sud na Tajvanu naredio je jednom muškarcu da svojoj majci plati milion dolara jer ga je podizala i platila mu školovanje.

Baka koja je podigla jedanaestoro dece ima jako važan savet za sve moderne mame koje su na ivici da polude od obaveza

Majka, identifikovana samo po prezimenu Luo, tužila je svog drugog sina jer je prekršio ugovor koji su oboje potpisali 1997. godine.

Njen sin, Ču, imao je 20 godina kada je potpisao ugovor o finansijskoj podršci u kom stoji da će majci plaćati 60 odsto mesečne zarade nakon upisa medicinske škole.

Nakon diplomiranja, Ču je odbio da poštuje stavke ugovora, na sudu je prekao da ne bi trebalo da traži finansijsku nadoknadu zbog toga što je podizala svoje biološko dete, kao i da je bio mlad kada je potpisao sporan papor.

Nakon žestoke sudske borbe, sud je odlučio da je ugovor validan i da Ču mora majci da plati milion dolara zaostalih dugova, ali i kamatu.

Luo je tvrdila da je nakupila više od 675.800 dolara dugova prilikom podizanja svoja dva sina kao samohrana majka i da je napravila ugovor jer se plašila da neće ispuniti svoju društvenu obavezu da se brinu o njoj-

Na Tajvanu su odrasla deca zakonom obavezna da se brinu o svojim roditeljima, ali malo ko se od njih odlučio na tužbu zbog kršenja ove norme.

(Telegraf.rs)