DEX ROCK napravio haos na premijeri filma PEĆINCI (FOTO)

U subotu je u bioskopu Cineplexx Delta City održana specijalna projekcija filma PEĆINCI. Na kojoj je specijalni gost bio najpoznatiji srspki YouTub-er DEX ROCK

Na hiljade fanova animiranih filmova došlo je da pozdravi svog YouTube idola. Sevali su blicevi,letela pisma i pružali se pokloni. Beograd je imao priliku da vidi zasigurno jednu od najposećenijih premijera animiranog filma u ovoj deceniji.

Dex Rock se družio sa svojim fanovima i sve ih pozvao da obavezno pogledaju njegov omiljeni animirani film PEĆINCI.

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka , kojeg znamo po filmu Valas i Gromit, i studija Aardman "PEĆINCI" stiže u bioskope kao najlepši poklon za najmlađe ali i one nešto starije.

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka (Pećinka) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom,  pokušava da  ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

U filmu glume naši poznati glumci Pedja Damnjanović, Marko Gvero, Stevan Piale, Marko Marković, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić…

Glavna uloga poverena je mladoj zvezdi Urošu Jovčiću.

Film PEĆINCI se od četvrtka nalazi na repertoaru svih bioskopa a u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)