Najbolji izbor svih mama u Srbiji je Kosili

Kosili kolekciju čine proizvodi najvišeg kvaliteta, napravljeni po najsavremenijim recepturama i potpuno blagih sastojaka

Kosili je najnežnija kolekcija proizvoda za kompletnu higijenu, negu i zaštitu osetljive kože beba. Osetljivoj koži beba potrebna je posebna nega.

Propustljiva koža pruža nizak stepen zaštite od uticaja iz životne sredine, zbog toga su u svim Kosili proizvodima posebno pažljivo iskombinovani sastojci.

Kosili kolekciju čine proizvodi najvišeg kvaliteta, napravljeni po najsavremenijim recepturama i potpuno blagih sastojaka. Prisustvo mirisa i konzervanasa u Kosili kozmetici je minimalno. Sirovine koje se koriste u formulacijama su sа potvrđenim kvаlitetom koji je u sаglаsnosti sа Evropskim direktivаmа zа kvаlitetаn proizvod nаmenjen zа negu dečije kože.

Foto: Promo

Svi proizvodi iz Kosili kolekcije su razvijeni u saradnji sa specijalistima i dermatolozima, klinički su ispitani a dermatološko testiranje je urađeno u relevantnom institutu u Nemačkoj gde su proizvodi ocenjeni sa maksimalnom ocenom. Testiranje je rađeno u skladu sa međunarodnim propisima i tom prilikom je ustanovljeno da ne postoji netolerancija na proizvode, odnosno da proizvodi nisu iritabilni za kožu ispitanika. To je potvrda kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Svi proizvodi iz Kosili kolekcije su obeleženi sa oznakom “Dermatest excellent”.

Foto: Promo

Trаdicijа, stаlni kvаlitet proizvoda, visoki nivo prepoznаtljivosti kod potrošаčа, poverenje i lojаlnost jesu ono što Kosili čini omiljenim brendom na ovim prostorima preko 50 godina.

(Telegraf.rs/PR)