Manekenku osudili zbog hrane koju daje deci, a onda je ona svojim odgovorom oduševila sve

Manekenka se požalila da su je razočarali pratioci...

Printskrin Instagram / chrissyteigen

Prelepa manekenka Krisi Tajgen već godinama slovi za jednu od najlepših žena sveta, a ujedno i damu koja nema dlake na jeziku te uvek, bez ikakvog uzdržavanja, javno kaže ono što misli i oseća.

Krisi redovno sa svojim pratiocima na Instgramu deli najintimnije fotografije iz svog privatnog života, često vodi diskusije sa svojim obožavateljima, a neretko i učestvuje u žučnim raspravama.

Supruga Džona Ledženda se nedavno požalila da joj redovno putem društvenih mreža stižu kritike od strane vegana i vegetarijanaca koji je osuđuju zbog namirnica kojima hrani svoju decu, Lunu i Majlsa.

- Svaki put kada objavim fotografiju svoje dece na kojoj drže rebarca ili jedu kobasicu, dobijem užasne poruke. Ljuti vegani i vegetarijanci smatraju da mi forsiramo ishranu zasnovanu na mesu i na taj način je namećemo deci. Oni su poludeli - u svom stilu je ispričala supermodel.

Njen odgovor je oduševio sve roditelje, posebno one koji smatraju da apsolutno niko ne treba da se meša u njihovu odluku vezanu za ishranu dece.

Tajgenova je takođe otkrila da je kritikuju jer, navodno, ne vodi računa o bezbednosti dece dok se voze u automobilu, a nekim roditeljima je čak zasmetalo što dozvoljava ćerki i sinu da gledaju televiziju.

Manekenka, koja je 80. godina 20. veka osvajala svet modne industrije, svojevremeno je otvoreno pričala u medijima da je osećala ogroman pritisak zbog uloge roditelja.

- Kada je Luna bila mala beba, bila sam veoma tužna. Sećam se da sam mislila da Džona voli više. To je najgluplja stvar o kojoj sam brinula. Sada znam koliko je jaka veza između Lune i mene - otkrila je u jednom od intervjua.

(K.M./Telegraf.rs)