Obećao je da će okončati aferu, ali nije: "Da li da kažem majci da je tata vara?"

"Rekao sam mu da ga volimo i da ništa nećemo reći mami jer nismo želeli da biramo strane, znajući da svi pravimo greške..."

Foto: Shutterstock

Pre dve godine, brat i sestra su uhvatili njihovog oca u aferi sa mlađom ženom s posla...

- Ja sam bio taj koji mu se direktno obratio po tom pitanju, ali je prvenstveno odbio ove navode. Međutim, nakon nekoliko sedmica, konačno je priznao šta je uradio i obećao je da će s tim završiti – ispovest započinje muškarac (30) koji je želeo da ostane anoniman.

- Rekao sam mu da ga volimo i da ništa nećemo reći mami jer nismo želeli da biramo strane, znajući da svi pravimo greške.

Nekoliko meseci kasnije, dobio sam mejl od njegove ljubavnice, a moj brat mi je potvrdio da se ona i naš otac i dalje viđaju. Od tada molimo tatu da prekine aferu, ali on nastavlja da laže, a čak je i prema mami počeo da se loše ophodi.

Ovo nam razara porodicu i provedeno vreme s našim roditeljima čini nepodnošljivim.

Da li da kažem mami ili da nekako nateram tatu da joj sve prizna? U suprotnom mi izgleda kao da sam izdao mamu time što joj ništa ne govorim. Ali, volim i oca i ne želim ni njega da povredim. Šta da radim? - pita nas.

Imate li savet za ovog mladog muškarca? Da li se slična situacija možda desila i u vašoj porodici ili u okolini? Kako biste vi postupili? Pišite nam u komentarima.

Video: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

 

(Telegraf.rs)