Hanu osudili jer ima 19 godina i dvoje mališana: "Ništa tužnije nego kad dete rodi dete"

Ona kaže da u početku nije obraćala pažnju na negativne komentare i mislila je da će prestati

Video: Zatrudnela je sa 15 godina, a onda ponovo i sa 16: Evo kakva joj je reakcija kad je pitaju o tome

Hana (19) iz Amerike imala je 15 godina kada je na svet donela preslatku devojčicu, a godinu dana kasnije rodila je i sina.

Ova tinejdžerka svakodnevno na društvenoj mreži TikTok objavljuje video-snimke u kojima pokazuje svoju dnevnu rutinu sa dvoje male dece.

Iako se po snimcima može zaključiti da se mlada devojka snašla u ulozi majke i da uživa u njoj, ljudi je ipak osuđuju i pišu negativne komentare.

- Ništa tužnije nego kad dete rodi dete. Šta ti uopšte znaš o vaspitanju? Socijalna služa treba da reaguje - napisala je jedna žena.

Hana kaže da u početku nije obraćala pažnju na takve komentare i mislila je da će prestati. Međutim, situacija se samo pogoršavala, te je Hana odlučila da ljudima koji je ne vole odgovori video-snimkom:

- Ćao. Ja se zovem Hana. Znam da me ne poznajete, ali vi mislite da znate kako ja živim i šta radim. Pre nego što napišete ružan komentar, potpišite se imenom i prezimenom i stavite svoju fotografiju. To tada vas neću uzimati za ozbiljno.

Posle ovog video-snimka, mlada mama je dobila stotine komentara podrške. 

- Gledajte svoj život i brinite o svojoj deci. Ostavite devojku na miru da uživa sa svojom porodicom - napisao je jedan čovek.

- Devojko, bravo! Vidi se da vodiš računa o svojoj deci i da si dobra majka. Glavu gore - dodao je drugi.

(Telegraf.rs)