Tvrdili su da su vakcine opasne, a onda su stručnjaci bolje pogledali o čemu se radi i potpuno poludeli od besa

Kolege su ih napale zbog zbog tvrdnji da su vakcine opasne

Nedavno objavljeno istraživanje, koje je jedan sastojak u vakcinama povezala sa pojavom autizma kod miševa, povučeno je nakon što su naučnici pronašli ozbiljne neistine u njemu.

VELIKA PROMENA U VAKCINISANJU: Od 1. marta 2018. godine biće obavezna i ova vakcina!

ODBILA JE DA VAKCINIŠE sina i zbog toga ZAVRŠILA U ZATVORU

Originalno istraživanje, koje su predvodili Kristofer Šo i Lucija Tomljenović sa Univerziteta Britanske Kolumbije, tvrdilo je da aluminijum u vakcinama može da promeni imuni odgovor našeg organizma i dovede do razvoja autizma (aluminijum se koristi u pojedinim vakcinama kako bi pojačao imuni sistem ljudi).

Ova studija samo je jedna u dugom nizu publikacija istraživača koji po svaku cenu žele da pokažu toksičnost aluminijuma u vakcinama, iako postoji veliki broj radova koji pokazuju da ne postoji nikakav dokaz njegove toksičnosti.

Ovo nije prvi put da je rad ova dva naučnika privukao oštru kritiku, zapravo, oni su redovno na udaru kolega, stručnjaka, pa čak i Svetske zdravstvene organizacije.

U 2012. godini, Svetska zdravstvena organizacija je napravila specijalan napor kako bi "prozvala" Kristofera i Luciju i nazvala njihov rad "prepunim manamam".

SZO je do detalja iznela razloge za ovakvu tvrdnju i pokazala dokaze koji su podržani od strane kliničkih ispitivanja i epidemioloških dokaza.

(Telegraf.rs)