Smršala je bez dijete preko 50 kilograma uz pomoć ove vežbe - sada joj na liniji zavide sve žene

Pre samo 4 godine Laura je imala preveliku težinu, a kilogrami su se samo gomilali koliko god ona pokušavala da to zaustavi

Sa težinom od preko 138 kilograma znala je da je vreme da napravi neku promenu, pa je odlučila da prikupi svu moguću snagu i da se na put mršavljenja gde joj neuspeh nije padao na pamet.

Moja transformacija: Gubila sam 5 kg nedeljno, i za mesec dana dobila liniju iz snova (FOTO)

Smršala je bez dijete 81 kilogram do maja 2017. godine, a danas nakon dugogodišnjeg dizanja tegova i internacionalnog "bulking"-a ima 88 kilograma i oseća se fenomenalno. Nedavno je na Instagramu podelila svoju priču kako je smršala bez dijete i ukazala na šta to kroz šta je sve prošla od kako je započela proces mršavljenja.

- Učinite sebi uslugu i nemojte nikada da zaboravite odakle ste počeli i nikada ne zaboravite koliko ste žudeli za promenom. Ne zaboravite koliko ste se hrabro borili za uspeh. Znam, teško je, ali vredi, napisala je inspirativnu poruku ova mlada žena.

Ona na Instagramu ima preko 230.000 pratioca i želi da svi znaju da je transformacija moguća za sve dokle god ste posvećeni i verujete u sebe. Ona je započela svoj proces mršavljenja dizanjem tegova i provodila je sate u teretani svakog dana. Istovremeno radila je istraživanja vezana za fitnes, ishranu i zdravlje.

- Promenila sam moje navike u ishrani i ubacila dosta zdrave hrane u ishranu, napisala je ona.

Iako mnogi ljudi proces mršavljenja započnu rigoroznim dijetama, ona je odmah prionula na fizičku aktivnost, prenosi Pop Sugar. Sada jede izbalansiranu hranu, bogatu povrćem i zelenišom, ribu, piletinu i biljne ugljene hidrate. U procesu gubitka masti jela je 5 do 6 puta na dan obroke bogate povrćem i proteinima iz mesa i jaja.

(Telegraf.rs/M.K.)