Čovek sa mikropenisom objašnjava kako je živeti sa tako malim "ponosom" i čime penis stvarno može da se poveća

On je rešio da iskreno ispriča kako je to živeti sa malim penisom

Pisac Ant Smit ima 50 godina otkrio je da je zbog svog malog penisa celog života živeo bez samopouzdanja.

Sve o tretmanu penisom za koji Sandra Bulok kaže da podmlađuje bolje od svega

Njegova priča ima za cilj da ohrabri druge koji žive sa mikropenisima da budu srećni i ponosni na svoju muškost. Mikropenis je uobičajeno 2,5 puta manji od prosečnog penisa pa je u erekciji veličine do 7 centimetara, za razliku od 12,5 centimetara koliko imaju prosečni muškarci.

Uprkos tome što je stalno bio ismevan zbog veličine svog muškog ponosa, Ant je odlučio da priča o životu sa mikropenisu pre nego da se toga i dalje stidi. Za njega veličina nije bitna jer on može da uradi mnogo toga u punom kapacitetu.

Ukoliko muškarci žele da povećaju penise, Ant otkriva šta zaista radi.

- Ima par stvari koje sigurno rade posao. Kontrola težine će vaš penis učiniti većim i to sa par centimetara razlike, jer kada vam je stomak manji onda su neek druge stavri veće. Postoje i neke sprave za ekstrakciju koje ukoliko se koriste pod kontrolom lekara mogu da ga povećaju, ali nemojte ovo koristiti na svoju ruku, izjavio je on.

Prema podacima iznešenim u emisiji u kojo je Ant gostovao, polovina muškaraca priznaje da se plaši i razmišlaj o tome kako su njihovi penisi previše mali. Z akoju god metodu uvećanja penisa da se odlučite obavezno se pre toga posavetujte sa lekarom.

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

(Telegraf.rs/9gag.com)