Kim Kardašijan otvorila vrata svog frižidera i zgranula obožavaoce: "Šta jedu tvoja deca?"

Rijaliti zvezda stajala je ispred svog frižidera u donjem vešu, ali niko nije gledao u njene obline

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Namirnice u frižideru mogu da otkriju dosta toga o ukućanima, a ako zavirite u frižider Kim Kardašijan možemo da zaključimo kako ona i njeni ukućani žive na mleku i vodi.

Kim je otvorila vrata svog frižidera i dok su mnogi očekivali da će iz njega ispadati namirnice najkvalitetnijih sastojaka, u njemu su se videle samo flaše vode i mleka.

Ovom fotografijom Kim je želela da promoviše svoju novi liniju donjeg veša Skims, ali obožavaoci su je odmah upitali: Da li ti nešto uopšte jedeš?

- Kakav je ovo frižider koji pripada majci sa četvoro dece. Jednostavno s tobom ne mogu da se poistovetim, šta uopšte jedu tvoja deca- pitala je jedan komentatorka.

Pored vode, mleka i bokala limunade u frižideru se nije našla ni jedna jestiva namirnica.

Ovo nije prvi put da je Kim kritikovana jer čini nešto loše vezano za hranu. Prošle godine u novembru otkrila je svoj trik za ukusnije šarene bombone ispunjene čokoladom.

- Stavite ih u mikrotalasnu na 30 sekundi i promeniće vam se život- savetovala je Kim, što je izazvalo ruganje i podsmeh.

Nakon kritika na račun praznog frižidera, Kim je na Tviteru odmah objavila video- snimak u kojem prikazuje svoj raskošni frižider u kojem nema čega nema.

(Telegraf.rs/B.K.)