Bizarna masturbacija: Novi trend obećava produženo zadovoljstvo, ali onda sledi neprijatan ishod

Lekari upozoravaju muškarce da prestanu da koriste ovu neobičnu metodu masturbacije jer može da bude štetna po naše zdravlje

Ne prođe mnogo, a da se internetom ne proširi neki novi trend koji obećava bolji i duži orgazam... Ovog puta muškarci su bili maštoviti, te su pronašli novi način za masturbiranje koji se masovno proširio među pripadnicima mlađe generacije.

Reč je o samozadovoljavanju uz pomoć banane koja, kako su istakli muškarci, imitira oralni seks, upavo zbog sluzi koja se nalazi u kori, te navodno produžava zadovoljstvo.

Samozadovoljvanje sa bananom je lako... Muškarci ubacuju svoj penis u oguljenu koru banane dok masturbiraju, a pojedini su čak zagrevali koru u rerni kako bi postigli još bolji osećaj.

- Samo oljuštiš bananu (možeš da je pojedeš kasnije), postaviš koru na penis i masturbiraš. Sluz iz banane je odličan lubrikant - napisao je jedan korisnik Redita koji je isprobao ovu tehniku.

Foto: Pixabay.com

Nakon što su mnogi korisnici interneta putem raznih foruma i internet platformi pisali o ovoj neobičnoj metodi za postizanje orgazma, u medijima su se oglasili svetski lekari kako bi upozorili muškarce da nikako ne koriste ovu voćku za masturbiranje.

Kao glavni razlog navodi se da banana može da izazove osip i rane. U nekim slučajevima, odnosno ukoliko protein koji se nalazi u korici voća dospe do kože, može da se pojavi i infekcija praćena upalom kože.

- Možete da izazovete pojavu osipa i rana na penisu, što dalje može da dovede do užasnog bola i  infekcije - kazala je doktorka Dijana Gil.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Lekari upozoravaju da novi način masturbiranja može posebno da bude opasan za muškarce koji imaju problema sa alergijama. 

- U slučaju da je osoba alergična na bananu, verovatno je alergična i na druge supstance kao što je lateks, ili na neko drugo voće i povrće. Pa, ako ste alergični na lateks kondome verovatno ste alergični i na koru banane - dodala je.

Inače, ovo je samo jedan od trendova u masturbiranju koji se pojavio u poslednje vreme. Nedavno su muškarci otkrili da koriste pastu za zube kako bi duže mogli da se samozadovoljavaju. Maštovite su bile i žene. Nekoliko korisnica interneta je priznalo da je probalo da koristi zubnu pastu kako bi suzile svoju vaginu.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

(Telegraf.rs/K.M.)