Premijum gorivo za premijum vožnju

Moćno i sigurno uz G-Drive!

  • 3
G Drive, NIS Foto: NIS

Kvalitet motornih goriva koje koristite direktno utiče na radni vek, performanse motora, kao i na osećaj vožnje. Ukoliko želite da uživate u svakom pređenom kilometru, potrebno je da Vašeg četvorotočkaša nagradite gorivom vrhunskih kvaliteta. Upravo takvo je i premijum G-Drive gorivo kompanije NIS.

Saznajte zašto je G-Drive, gorivo šampiona, pravi izbor za vas.

Šta je G-Drive

G-Drive je domaće premijum gorivo koje odlikuje proizvodnja prema najvišim tehnološkim standardima što je i garancija njegovog vrhunskog kvaliteta. Reč je o G-Drive 100, visokooktanskom aditiviranom benzinu od 100 oktana, i G-Drive dizel, aditiviranom dizel derivatu. Ono što je karakteristično za G-Drive goriva jeste da sadrže aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Na taj način postiže se osećaj pouzdane, sigurne i istovremeno uzbudljive i energične vožnje.

Kako G-Drive 100 pruža novu energiju automobilu

Kroz sinergiju 100 oktana i aktivnih aditiva poslednje generacije koje G-Drive 100 sadrži, a koje obezbeđuju efikasniju i pouzdaniju snagu motora tokom vožnje. Sasvim konkretno, jedinstveni modifikator trenja G-Drive 100 stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru čime se smanjuje koeficijent trenja. Samim tim se unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora kao i dinamičke karakteristike vozila. To omogućava, između ostalog, snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je važno, primera radi, prilikom preticanja na auto-putu. Istovremeno, visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču i na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, što dodatno pomaže pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

O tome da je G-Drive premijum gorivo vrhunskog kvaliteta pokazuju i rezultati ispitivanja. Sasvim konkretno, poboljšane performanse G-Drive 100 potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

Zašto je G-Drive – gorivo šampiona

Zato što ga koriste najbolji sportski timovi koji se takmiče na trkama izdržljivosti, između ostalog i na najpoznatijoj svetskoj trci izdržljivosti u francuskom Le Manu, gde motor radi 24 časa neprekidno. Upravo jedan od vodećih sportskih timova na svetu, G-Drive Racing tim, koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja što omogućava proveru motornih karakteristika vozila i u ekstremnim uslovima.

Uverite se i sami u premijum kvalitet goriva koji pokreće šampione

U vrhunski kvalitet G-Drive 100 i G-Drive dizel goriva možete da se uverite i Vi – dovoljno je da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i avantura može da počne…

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA