Pet razloga zašto je G-Drive za čistu PETICU

Posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i uživajte u moćnoj transformaciji koju G-Drive pruža vašem vozilu

  • 3
NIS Foto: NIS

Razlog br.1 – Domaći proizvod

U pitanju je domaće premijum gorivo proizvedeno prema najvišim tehnološkim standardima u Rafineriji nafte Pančevo. Konkretno, reč je o G-Drive 100, visokooktanskom aditiviranom benzinu od minimum 100 oktana, i G-Drive Dizel-u, aditiviranom dizel gorivu.

Razlog br.2 – Bolje performanse vozila

G-Drive goriva sadrže aktivne komponente koje redovnom upotrebom omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Tajna je u specijalnoj formuli G-Drive derivata koja poboljšava performanse motora kroz povećanje snage motora, poboljšanje dinamike ubrzanja i povećanje obrtnog momenta.

Razlog br.3 – Osećaj superiornosti tokom vožnje

Uz G-Drive goriva vožnja je uzbudljivija i ugodnija. Za benzince, sinergija 100 oktana i aditiva najnovije generacije omogućiće da motor automobila dobije dodatnu snagu, pružajući mu istovremeno prvoklasnu zaštitu od korozije i stvaranja nečistoća. Ukoliko je vozilo na dizel pogon, tu je G-Drive Dizel koji pored dodatne snage koju ima, doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Zahvaljujući kompleksu aditiva u ovom derivatu, povećava se cetanski broj, a to znači efikasnije sagorevanje goriva i poboljšane performanse motora.

Razlog br.4 – Dokazani kvalitet

Rezultati testiranja Milbrook Proving Ground-a, jednom od najvećih centara za testiranje vozila u Engleskoj potvrdili su poboljšane performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Evro BMB 95. Konkretno, reč je o povećanju snage motora do 7 odsto, poboljšanju dinamike ubrzanja do 10 odsto, kao i povećanju obrtnog momenta do 5 odsto.

Razlog br.5 – Šampionsko gorivo

G-Drive goriva jednostavno koriste najbolji. Između ostalih, i G-Drive Racing sportski tim koji se takmiči na svetskim trkama izdržljivosti i koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima.

Ukoliko i vi želite da testirate gorivo šampiona, sve što je potrebno jeste da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i uživate u moćnoj transformaciji koju G-Drive pruža vašem vozilu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    24. jun 2022 | 14:50

    Izbacite malo iz toga rikverca pa ubacite u drugu da se vozimo ko ljudi

  • 😄

    24. jun 2022 | 14:15

    I cena je 220din po 1L. A napunis rezervoar po 204din/L i na istoj pumpi kupis bocu aditiva i nalijes u rezervoar i jeftinije a isto. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA