≫ 

Ovo je zvanično automobil koji nudi najviše za uloženi novac

Opel je postao prvi proizvođač automobila kome je uspelo da jedan njegov model bude imenovan za "Best Buy automobil u Evropi" u tri uzastopne generacije

  • 0
Opel Corsa Foto: Opel Promo

Međunarodni žiri prestižnog izbora "Autobest", sastavljen od specijalizovanih novinara iz 31 države, izabrao je novu Opel Corsu za najbolji "Best buy" automobil u Evropi za 2020. godinu.

Žiri je tako Opelov novitet označio kao automobil koji nudi najviše za uloženi novac. Eksperti su to potvrdili tokom završnih test vožnji na finalu u Istanbulu.

I sa modelom Corsa-e, Opel nudi električni automobil koji kombinuje praktične kvalitete Corse sa vožnjom bez emisija štetnih gasova i dometom na struju do 337 kilometara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by AUTOBEST (@autobest_eu) on

Izvršni direktor Opela Mihael Lohšeler kaže da odluka specijalizovanih novinara pokazuje da je Opel sa Corsom stvorio automobil koje je "moderan, efikasan, dobro opremljen, sa izvrsnom dinamikom u vožnji i to po pristupačnim cenama".

Ovom nagradom Opel je postao prvi proizvođač automobila kome je uspelo da jedan njegov model bude imenovan za "Best Buy automobil u Evropi" u tri uzastopne generacije.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA