Ovaj Mercedes "dovodi do spajanja čoveka i automobila u jedno telo"

Dizajneri su se trudili da bioničkim dizajnom, od automobila kojim se upravlja gestovima, načine "živo biće"

Komentari

 • Ua političari

  Нацистичка Немачка је била интелектуална, научна и у сваком другом облику сила. Све што данас користимо и имамо створили су нацисти. Извршили су "бробој" у науци, у природним наукама, у разумевању саме природе и њеног функционисања који ни данас није достигнут. После рата, била је велика борба за њихове научнике. У Немачкој на власт су дошли људи који су били министри у нацистичкој Немачкој. Све ово уз огромну помоћ САД. И сада се неко чуди како је то могуће? Могуће је. Велико је питање докле је стигла нацистичка наука и шта је нама објављено и шта знамо. А шта је истина а шта лаж је још веће питање. Да се разумемо, никако не оправдавам геноцид и концентрационе логоре али да се вратимо мало назад у историју. Александар Македонски је "утамањивао" целе народе који нису хтели да му се предају!!! Наполеон Бонапарта је био највећи пљачкаш и да је тада био суд у Хагу завршио би сигурно тамо! Да не спомињем "добронамерне" војне акције ГБ у Индији и широм света. На крају, било би неправедно да заборавимо геноцид над староседеоцима САД, индијанцима. И ту нико није крив ће су само криви нацисти? Чиста демагогија. Ово је све тачно и истинито а што неком не одговара то је друга прича. Нацисти нису славили Божић, Нову годину и слично. Славили су природне празнике, летњи и зимски солстицај и равнодневницу. Имали су врхунску науку али су поштовали и ткз. окултне науке а у ствари природне.

  • ime

   @Ua političari

   Koliko moraš imati prazan mozak da povezuješ automobilsku industriju sa genocidom i nacizmom... 🙄

 • Pop

  Далеко смо ми од будућности, много далеко. Сва и данашња возила нису толико сигурна у вожњи јер имају и сувише електронике и осталих непотребних додатака који су уграђени да олакшају и наводно осигурају удобнију и сигурнију вожњу. Заборавили смо људски фактор који је најбитнији. То квази спајање са машинама је утопија јер у природи је закон преживљавања на првом месту и закон размножавсња на другом не може да буде обрнуто, е то човек мисли да је могуће обрнуто и зато никад неће моћи да успе у било којој концепцији све је то кратког века као у атомском свету.

 • 22

  Sve je to ok, al ja još uvek više volim da se spojim sa ženom nego sa nekim autom, pa makar bio i Mercedes.

 • Mare

  Ma sve je to lepo.Ali nacisticka nemacka,pobila onolike ljude? I ona je kao drzava bogata? Nesto gadno ne valja,mora reset ali za sataniste,agresore.

  • djole

   @Mare

   Ko te pita za to bilo pa proslo Mesas babe i zabe

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima