≫ 

Još "sportskiji" sportista: Legendarni 911 u vanserijskom retro izdanju

Nova unapređenja su legendarnom sportskom automobilu donela agresivniji izgled i poboljšane performanse

  • 2
Porše 911 DMC

Foto: DMC

U isčekivanju novog modela Porsche 911 Turbo za 2020. godinu, nemački tjuner DMC "pozabavio se" aktuelnim modelom 911 Carrera, iz serije 922. Novi paket modifikacija nazvan "Emozione GT" dao je ovom Porsche-u još "sportskiji" izgled i još više snage.

Sa prednje strane, ispod prednjeg branika, uočljiv je novi spojler, a dva integrisana razdelnika smanjuju turbulenciju i pobošljavaju stabilnost automobila na putu. DMC je dodao i nekoliko bočnih spojlera i vertikalne stabilizatore na zadnjem spojleru, što izgled ovog Porsche-a čini širim i nižim.

Sa zadnje strane, DMC je ugradio difuzer koji pomaže kanalisanje vazduha koji prolazi ispod automobila i masivno zadnje krilo stabilizatora, širine 120 centimetara, inspirisano modelom Porsche 011 RSR iz 2017 godine. Svi ovi dodaci omogućavaju automobilu veću stabilnost i bolje prijanjanje za tlo.

DMC je pažljivo analizirao kako da izvuče što više snage iz motora ove 911-ice. Zahvaljujući modifikacijama centralnog kompjutera (ECU), DMC-ov Porsche zadnjoj osovini isporučuje dodatnih 60 konjskih snaga, što ovom automobilu daje ukupnu snagu od 503 "konja".

"Emozione GT" paket uključuje i DMC-ov "Muffler " system za kontrolu izduvnih ventila, koji služe da bi se njima optimizovao zvuk i performanse. Budući vlasnici će moći ventile da podese tako da budu potpuno otvoreni, za "agresivniji " izduvni sistem tokom intezivnije vožnje, ili da budu zatvorene, prilikom mirnije vožnje, navodi CarBuzz.

Detalji o ceni DMC-ove modifikacije nisu objavljeni, ali osnovni model Porsche 911 Carrera će se, na američkom tržištu, prodavati po ceni od 97.000 dolara, dok će najskuplja verzija Carrera 4S koštati 120.600 dolara.

Video: Ovaj automobil je izašao iz štampača- 3d štampača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    25. januar 2020 | 11:03

    😍😍😍😍😍😍😍😍

  • sremac

    26. januar 2020 | 21:00

    kao drugi auto ,,,pokusavam da vozim floridu pickap 2005 god pokusavam da vozim sta vise reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA