≫ 

Šta znaju deca šta je Lamborghini: Klinci slupali dva Urusa posle jurnjave sa policijom

Ovaj "nestašluk" se nikako neće svideti njihovim roditeljima, budući da se iznos načinjene štete ispisuje se sa šest cifara...

  • 1
Lamborghini Urus Printscreen: YouTube/WCVB Channel 5 Boston

Brzi i luksuzni automobili jesu dečačka opsesija, ali malo ko se tokom odrastanja usudi da provali u salon kako bi se igrao u papreno skupoj igrački. Taj dečiji nestašluk se neće svideti nji roditeljima, jer su dva skupocena Laborghini Urusa ozbiljno oštećena u sudaru.

Policija okruga Viland u SAD objavila je da se u utorak, u 3.05 sati posle ponoći, oglasio alarm auto salona u Bostonu. Policajci su se brzo uputili ka prodajnom objektu. Na putu su naišli na dva Lamborghini Urusa i jedan Chevrolet Cruze. Reč je o uobičajenom prizoru koji se može videti na mnogim raskrsnicama, ali je policajac upalio rotaciona svetla želeći da proveri vozila i vozače.

Vozač Chevroleta je ispoštovao signalizaciju, a dva Lamborghinija su se dala u beg. Policajac je odmah obavestio svoje kolege da obrate pažnju na crni i beli Urus.

Tokom provere Chevroleta utvrđeno je da njime upravljaju maloletnici koji nemaju vozačku dozvolu i ovlašćenje za upravljanje tuđim motornim vozilom. Odmah su privedeni u policijsku stanicu.

Drugi policajac je otišao do prodajnog salona i otkrio da je prednje staklo razbijeno. Pozvali su kolege na uviđaj, a policajci koji su pokušali da zaustave dva Lamborghinija verovali su da je reč o krađi, javlja Carscoops.

Pet časova kasnije, policija u obližnjem Moldenu javila je svojim kolegama iz Vilenda da su se tražena vozila učestvovala u udesu. Policija je uspela da privede jednog vozača, a drugi je uspeo da pobegne.

- Istraga o incidentu je u toku, a policajci koji su učestvovali u rasvetljavanju krađe i hapšenju vinovnika nesreće dobili su pohvalu nadređenih - stoji u saopštenju lokalne policije.

Teško je proceniti štetu na Lamborghinijevim terencima. Fotografije i snimci ukazuju da je jedan oštetio zadnji deo vozila Kia Soul, da bi se potom u njega zakucao drugi Urus. Oba vozila moraju na popravku.

Izgleda, međutim, da zaposleni bostonskog predstavništva Lamborghinija nisu preterano marili zbog nedavnog događaja, a tome najbolje govori njihova objava na Facebooku.

(Telegraf.rs/N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA