Autopilot najpoznatijeg automobila na struju prevaren najjednostavnijim trikom

"Uz sitne modifikacije znaka za ograničenje brzine uz pomoć nalepnice, bili smo u mogućnosti da izazovemo ciljanu pogrešnu klasifikaciju"

Komentari

 • Akki

  Tipicno americki - izbacuju na trziste nedovoljno testirane proizvode koji su ~30% nedovrseni. Imaju monopol u medijima i to znaju dobro da koriste pa ubede ljude da se radi o cudima ali u praksi - avioni im padaju, lekovi ubijaju a hrana truje. To posle u hodu peglaju (ako uspeju) ali treba preziveti njihove "inovacije".

 • Petar

  To što su uradili ovi "istraživači" ne spada u istraživanje, već u grubo falsifikovanje putnih oznaka... Jer, i kod običnih znakova i automobila, neka budala može, na svoju ruku, da zameni saobraćajni znak - što je, verujem, "poteže" krivično delo.. Prema tome, "Tesla" ovde nije prevaren, nego oni koji "potez" tako tumače!!!

  • Dejanera

   @Petar

   @Petar Kod nas, ako neko na znaku napise markerom 80 umesto 30, a zaustavi te policija platices kaznu i to podebelu. To sto ces se zaliti njih se ne tice! Ista stvar je i ako je npr. ogranicenje 80, na predhodnom znaku pored koga si prosao, a neko je ukrao sledeci (ili je pao zbog udesa, ciscenja snega ili bilo kog drugog razloga) na kom je pisalo 50 opet kazna i opet ce da kazu da si ti kriv.

 • dg

  U suštini znakovi ne bi uopšte bili neophodni ako bi se auto kretalo autopilotom po cesti čija je brzina prepoznata kroz GPS. Au omobil bi se tako sam držao ograničenja.

  • Bs

   @dg

   Mozda kaonmaximalna brzina, ali sta ako na delovima puta imamo smanjenje brzine, npr zvor radova

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima