AMSS podseća: Registracija vozila obavezna i tokom vanrednog stanja

AMSS u okviru svog sistema raspolaže tehničkim pregledima koji su ovlašćeni da izdaju registracione nalepnice, pa će se registracija, kako putničkih, tako i teretnih vozila obavljati uobičajenom procedurom

Komentari

 • Grada

  AMSS je udruzenje vozaca a ne agencija privredne komore koja se bavi tehnickim pregledima. Situacija je kompleksna i mnogi clanovi AMSS imaju problema da produze registraciju na vrema. VALJDA AMSS treba da se bori rpoduzenje vaznosti registracije i odglaganje tehnickih pregleda. Ionako se vozila manje ili gotovo ne koriste, pa je broj razloga za njihovu neispravnost minimalan. Znaci, AMSS treba da se zalaze za produzenje vaznosti registracije. Onda neka nadlezni organi odbiju zahtev AMSS i insistiraju na primeni postojecih propisa. Naravno posle toga dolaze izbori, a gradjani ce glasati za one koji su imali vise razumevanja.

 • Jovan

  Ja sam skinuo aplikaciju Zakaži Tehnički i sve sam završio. Radi super i besplatna je usluga zakazivanja. Ovo sa zvanjem ne funkcioniše a u aplikaciji sam baš izabrao termin koji meni odgovara.

 • Dejan

  Koliko smo vremenski ograničeni policijskim časom za toliko procentualno smanjiti registraciju . Zašto da platim a ne mogu da vozim.

  • VALJEVAC1

   @Dejan

   Evo trcim pogotovo za motor istice sad 17 evo bas sam planirao i njega da registrujem, prvo derete za motore a sezosko vozilo par meseci i kraj a placam za celu godinu, drugo auto se ne vozi tj jednom u 15 dana sao za namirnice i evo potrcah da sad registrujem u ovoj situaciji sve parkirano policijski cas pocinje od 17h znaci za dva puta mesecno sto upalim auto ili motor da vam platim punu regatraciju kad ovo prodje

 • DRAGAN

  Imam 68 god.rgistracija vozila mi istce u aprilu .Kako da registrujem vozilo kad nesmem da idem napolje.

  • Zoran

   @DRAGAN

   Ja sam pisao Agenciji za bezbednost saobraćaja jer sam u istoj situaciji (68), a nisam čak ni u Beogradu a moram kao svake godine i na kontrolu kod mog servisera a Nivu radi mali broj servisa i do danas nisam dobio odgovor! Sramota je da moram da pitam ovde a da od državne agencije nisam dobio nikakav odgovor. Trebalo da dobijemo individualnu dozvolu za dva dana kršenja naše obaveze sedenja kod kuće ako već moramo da regisrtrujemo automobile što je OK ali nemam rešenje!

 • Zvele

  Ovi iz AMSS kao da su došli danas sa Marsa .Jedni kažu vozi drugi nemoj aman bre ko da živimo u tri različite države .

 • Gradjanin

  Dobro pametne face ja hocu da registrujem svoje vozilo, meni je potrebna nova saobracajna????? Ugradi sam plin, uradio tehnicki, registracija je istekla i STA SADA???? Verujem da nas ima dosta sa ovakvim i slicnim problemom... Da li mi smemo da vozimo kola i ne smemo??? Molim nekog iz nadleznih ustanova da odgovori na ovaj kometar. Hvala!

  • Sibin

   @Gradjanin

   Nista ne funkcionise ali oni hoce da pune kase,propast!!!

 • ZABRINUTI

  Aman,bre,više birokrate jedne nerazumne.Dignite malo glavu iz tih papira i kojekajvih propisa,pogledajte malo kroz prozor i ugledaćete šta vam kroz vrata ulazi.Propisi...propisi,pare,nalepnice,formulari,dozvole,rokovi...!Svi apeluju"ostanite kod kuće",samo oni"DOĐITE KOD NAS DA-REGISTRUJETE"!!!

 • Lepi

  A kako ja koji imam +65

 • Haciko

  Hahahahaha

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima