≫ 

Kako, kralju, samo to objasni: Zagrepčanin "parkirao" auto na krov kuće i izašao bled k'o krpa

Automobilom je uspeo da se popne na krov kuće u centru Zagreba, ali nikom nije bilo jasno kako...

  • 6
Fijat na krovu Foto: JVP Zagreb

Mnogo puta smo čuli da automobil u saobraćajnoj nesreći završi na krovu, ali da završi na krovu kuće, to baš i ne možemo da čujemo svaki dan. Zbog toga je današnja scena iz Zagreba ostavila u neverici mnoge.

Naime, neimenovani vlasnik Fijata Panda uspeo je nekako da "parkira" vozilo na krov jednog objekta u samom centru grada, u Rokovoj ulici.

Kako prenose mediji, muškarac koji je upravljao dostavnim vozilom je, iz još neutvrđenih razloga prošao 15 metara kroz vrt i zaglavio se na krovu objekta, koje srećom, služi kao skladišni prostor.

- Bio je bled k'o krpa! Totalno ošamućen kad je stigla Hitna, ali mislim da nije od povreda već od same činjenice šta ga je snašlo i gde je završio dok je vozio u rikverc, valjda kako bi se okrenuo. Nije bio puno rečit mladić, samo šokiran! I mislim da je radio dostavu u trenutku nesreće - rekla je za Jutarnji.hr žena koja navedeni objekt na kojem je završio auto koristi kao skladište.

Osim policije, na mesto nesreće pozvani su i vatrogasci kako bi pomogli da se vozilo spusti na tlo, bez dodatne štete i opasnosti za ljude.

Video: Krenuo da se isparkira, pa slupao dva auta. Vlasnik se držao za glavu kada je video svoje mezimče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA