Drvo, mermer, koža: Ovaj luksuzni kamper je pravo "Dedinje" na točkovima

Dnevna i dve spavaće sobe opremljene su televizorima i konzolama za igrice, unutrašnjost je obložena drvetom, dok je nameštaj uglavnom presvučen kožom

  • 0
Skanija Kamper Luksuzni kamoion Foto: Facebook/VAEXTruckTrading

Ovaj luksuzan stan, koji vlasnik može da parkira gde hoće, ima tri spavaće sobe opremljene kožnim nameštajem i kupatilo obloženo kamenom.

Kamion, koji se prodaje u Holandiji, košta 380.000 evra, a onaj ko se odluči da ga kupi, dobiće ne samo luksuzni stan, već i vozilo sa veoma visokim nivoom opreme, od kožnih sedišta do parking senzora.

U "stambenom" delu kamper ima kuhinju, trpezariju, koja je ujedno i dnevni boravak sa ugaonom garniturom i stočićem, spavaću sobu za odrasle, za decu i mini-spavaću sobu u kabini vozača. Tu je i prostrano kupatilo sa tuš-kabinom, obloženo kamenim i mermernim pločicama.

Dnevna i dve spavaće sobe opremljene su televizorima i konzolama za igranje igrica, a unutrašnjost kampera je obložena drvetom, dok je nameštaj uglavnom presvučen kožom, prenosi Sputnik.

Kamper može da ponese 750 litara vode, a sistem za njeno grejanje ne samo da se koristi za kupatilo i kuhinju, već i za podno grejanje. U zadnjem delu je i mala radionica, a kamion ima mogućnost i izvlačenja tuševa sa spoljne strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA