Ford uvodi novu "dodatnu opremu", efikasnu u borbi protiv korone

Paneli su dizajnirani tako da ne smetaju ventilaciji i da ne blokiraju otvaranje vazdušnih jastuka u slučaju sudara

  • 3
Ford, auto

Foto: Tanjug/AP

U vreme pandemije korona virusa održavanje distance je veoma važno za sprečavanje širenja zaraze, ali je distancu najteže održavati u prevoznim sredstvima.

Zato je Ford među prvima odlučio da kupcima ponudi dodatnu opremu koja može da pomogne u rešavanju ovog problema. U pitanju su providni paneli koji se postavljaju između sedišta.

Postavljanje je veoma jednostavno, a providni PVC paneli se trakama i kopčama pričvršćuju između sedišta i prozora vozila. Dizajnirani su tako da ne smetaju ventilaciji i da ne blokiraju otvaranje vazdušnih jastuka u slučaju sudara.

Pregrade će prvenstveno biti namenjene vozilima za prevoz više putnika, kakav je Ford Transit, ali bi ova zaštita mogla da nađe svoje mesto i u taksi vozilima. Prodaja počinje uskoro putem Ford Online sajta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red briggade

    18. jul 2020 | 10:22

    Ford Fokus 2000. godište, 1.6 16v...550000 km bez problema prešao, i dalje prelazi kilometre, redovno održavanje i ništa više od toga!!!

  • Djoko

    17. jul 2020 | 23:34

    Kažu , ako u životu nemaš problema onda samo kupi Forda 😂😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA