≫ 

Stalone prodaje svoj luksuzni "rambomobil" koji je sam dizajnirao

Posle nešto manje od 1.600 pređenih kilometara, legendarni holivudski snagator je odlučio da se oprosti od svog luksuznog Cadillaca

  • 4
Cadillac Escalade, Kadilak, Silvester Stalone Printscreen: YouTube/Becker Automotive

Superluksuzni Cadillac Escalade Silvestera Stalonea prodaje se po ceni od 350.000 dolara, što je oko pet puta više od modela na čijoj osnovi je nastao. A otprilike je toliko puta i luksuzniji.

Preradu automobila potpisuje renomirana kalifornijska kompanija Becker Automotive Design, a Rambo ju je navodno platio čak 408.000 dolara. Za tu protivvrednost, u Beckeru su slušali Stalloneove želje, pa su vozilo produžili za još 50,8 cm.

Vrhunski luksuz u unutrašnjosti čine kožom presvučene fotelje sa električnim komandama, ventilacijom i masažom, kao i odmorištem za noge.

Za prijatniji boravak tu su još hi-fi audio sistem, 43-inčni TV, plemenito drvo i zavese sa elektirčnim komandama. Naravno, i putnici na "pomoćnim" sedištima imaju svoje ekrane, prenosi Index.

U opisu vozila, nazvanom Becker Cadillac Escalade ESV, se navodi da je slavni glumac sam učestvovao u njegovom dizajniranju. Popularni "Slaj" je objasnio i zašto se toliko brzo odlučio na prodaju vozila.

Silvester Stalone Foto: Becker Automotive / Promo

- Naručio sam Beckerov ESV (Escalade Stretch Vehicle) posebne namene, a budući da su se moji prioriteti u poslednje vreme promenili, više nemam potrebu za tim prelepim vozilom - rekao je slavni glumac.

Video: Muškarci sanjaju da imaju ovaj auto, ali samo će jedan od njih sa njim harati ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA