Urnebesan auto-oglas: "Kad pokušavaš da uguraš nešto golemo u nešto što nije, ono neće da uđe"

"To ti je isto ko kad biraš devojku na po s**e i d**e, pa ukapiras da si se brzo za*ebo. U svakom slučaju, menjamo auto za neki s veći gepek..."

  • 1
Oglas, auto, automobil, Fiat 500X 2 Foto-Ilustracija: Fiat/Promo, polovniautomobili.com

Kada nešto privuče dosta pažnje, to u isto vreme postane i inspiracija drugima. A u poslednje vreme svedoci smo oglasa za prodaju automobila koji si sve samo ne obični.

Tako su neki vlasnici počeli da oglašavaju prodaju svojih automobila koji su im se "smučili" rečima da je ipak "bolje da ga proda nego da ga zapali", dok sa druge strane sam automobil "raskida" sa svojom gazdaricom (naš tekst o zanimljivim auto-oglasima od prošle nedelje možete naći na ovom linku).

Ovih dana na sajtu Polovniautomobili.com osvanuo je još jedan takav oglas za prodaju automobila Fiat 500X, koga je na zanimljiv i originalan način oglasila njegova vlasnica iz Pirota.

- Otiš'o mamuran muž da traži kola. I gledao, gledao... gledao da je mlado, da ne kažem novo, da ga nisu mnogo pregazili, da je zategnut, stegnut, štedljiv, da šljašti, da je našminkan, da je pod ful opremu, da ne treba da se u njega stalno ulaže. I izabrao.

- I onda poslao ženu da kupi auto na neviđeno. I žena ga tako i kupila. Ko ćurka. Kupila, a nije izmerila ono što treba da meri. I onda nastaju problemi. Kad pokušavaš da mesecima uguraš nešto golemo u nesto što baš i nije tolko u mogućnosti da primi nešto tolko, ono neće da uđe. Neće.

- I tako mi mesecima pokušavamo da namestimo da nam u gepek udje neki Honda motor za čamac, al ono cvrc. Badava je auto i nov tj. mlad, i sve ful, i zategnut i sve kako treba, kad ono za šta nam treba ne može da nam završi. I zato ga sad prodajem.

- To ti je isto ko kad biraš devojku na po s**e i d**e, pa ukapiras da si se brzo za*ebo. U svakom slučaju, menjamo auto za neki s veći gepek, neki karavan ili neki džip džip, znači bitno da je golemo. Pre ovog fićka smo vozili renault vel satis, pa bi sad opet tako nešto golemo. Ko zna o cemu pricam, razumece! Auto je stvarno tip-top al nama gepek ne vrši rabotu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA